Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer ile Melis Ketenci evlendi! İşte düğünden fotoğraflar... - Magazin haberleri
        1

        Perihan Savaş, 1987'de meslektaşı Yılmaz Zafer ile nikah masasına oturmuş, bu evliliğinden Savaş adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Yılmaz Zafer, 1995'te geçirdiği kalp krizi sebebiyle vefat etmişti. Savaş'ın oğlu, dün akşam bir süredir aşk yaşadığı Melis Ketenci ile nikâh masasına oturdu.

        2

        Beşiktaş'taki bir otelde düğün yapan çift, o anları da sosyal medya hesaplarından yayınladı.

        3

        Savaş Zafer ile Melis Ketenci, aile ve yakın dostlarının katıldığı törenle dünyaevine girdi.

        4

        DOĞUM GÜNÜNDE EVLENDİ

        Ünlü oyuncu, aynı zamanda 29'uncu yaş gününe basan oğlunun doğum gününü "Oğluşum ne güzel bir günde evleniyorsun iyi ki doğmuşsun" sözleriyle kutladı.

        5

        Fotoğraflarda Perihan Savaş'ın oğlunun düğününde payetli bir elbise giymeyi tercih ettiği görüldü.

        6

        Melis Ketenci'nin ise gecede iki elbise giydiği görüldü. Ketenci, nikâh töreninin ardından üzerini taşlı straplez kısa beyaz bir elbise ile değiştirdi.

        Düğün fotoğraflarıyla yoğun ilgi gören çifte, sevenlerinden çok sayıda tebrik mesajları yağdı.

        7

        GELİNİNE ALTIN TAKTI

        Savaş Zafer ile birlikteliğini evlilikte taçlandıran Melis Ketenci, geçtiğimiz günlerde kına gecesi yapmıştı. Türk örf ve adetlerinin tek tek yerine getirildiği gecede Perihan Savaş, Melis Ketenci'nin eline kına yakıldığı anlarda altın taktı.

        8

        "KINAYI GETİR ANEY"

        Ketenci, geceden renkli kareleri "Kınayı getir aney" notuyla sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        9

        2021'DE "EVET" DEMİŞTİ

        Savaş Zafer, blogger sevgilisi Melis Ketenci ile hayatını birleştirme kararı almıştı. 2021'in kasım ayında sevgilisine evlilik teklifinde bulunan Zafer, "Evet" yanıtını almıştı.

        10

        "AİLEMİZE HOŞ GELDİN KIZIM"

        Ünlü oyuncu da oğlu ve müstakbel gelininin fotoğraflarını Instagram'dan paylaşmıştı. Sevincini dile getiren Savaş, "Bir kar küresiyle başlayan aşk... Mutlu sona ilerliyor. Çok mutlu olun çocuklarım, ailemize hoş geldin kızım." ifadelerini kullanmıştı. Takipçileri çifte çok sayıda "Mutluluklar" mesajı yağdırmıştı.

        11

        2022'DE NİŞANLANMIŞTI

        Perihan Savaş ile Yılmaz Zafer'in 28 yaşındaki oğlu, 2022'nin mayıs ayında Melis Ketenci ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı.

        12

        İKİ ÇOCUK ANNESİ

        Öte yandan Perihan Savaş, ilk evliliğini İbrahim Tatlıses ile 1979 - 1982 yılları arasında gerçekleştirmişti. İkilinin, bu birliktelikten Melek Zübeyde adında bir kızı bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ