Phillip Cocu, Hollanda basınına konuştu
Fenerbahçe'de geleceği tartışılan teknik direktör Phillip Cocu, kulüpteki durumuyla ilgili Hollanda basınına açıklamalarda bulundu
"Bu durum, elbette kolay değil. Ancak sıkı çalışmayı sürdürmek önemli. Sadece bu şekilde oynamaya hazır olabilirsiniz."
"En başta da belirttiğim gibi çok hassas bir süreçteyiz ve bu durumdan kurtulmak için elimizden geleni yapıyoruz."
"Ali Koç ve Damien Comolli ile olan çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Burada bana olan desteği hissediyorum."
"Türkiye'de duygular, diğer ülkelere göre biraz daha yoğun yaşanıyor. Gazeteler de sayfalarını her zaman doldurmak zorunda. Onlar da muhakkak bir şeyler yazıyorlar."
"Hâl böyleyken kendinizi korumak zorundasınız çünkü bazen duygular daha baskın çıkabiliyor. Bununla iyi bir şekilde başa çıkmak gerekiyor." (Fanatik)