Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Medya Hızlı ve Öfkeli

        Hızlı ve Öfkeli

        (Ocak 2012‎)The Fast and the Furious , yönetmenliğini Rob Cohen’in yaptığı filmin başrollerinde Saving Private Ryan ve Pitch Black’ten hatırlayacağımız Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster ve Michelle Rodriguez var. 38 milyon $’lık bir bütçeyle çekilen filmin ABD’de gösterime girdiği hafta sonunda 41 milyon $’lık bir hasılat elde ederek büyük bir sürpriz yaptığını ve şu anda 140 milyon $ civarı bir hasılata ulaştığını belirtelim.

        Dominic Toretto, Los Angeles sokaklarına karanlık çöktükten sonra sınır tanımadan otomobil yarışları yapan bir grubun lideridir. Polis, sokaklarda dehşet saçan Toretto’nun aynı zamanda hırsızlık yaptığından; yüksek değerdeki elektronik aletleri çaldığından da şüphe etmektedir. Polise göre Toretto’yu yakalamanın en iyi yol; aşırı hız düşkünü çetenin içine bir dedektif yerleştirmek ve onları suç üstü yakalamaktır. Bunun için genç dedektif Brian O'Conner görevlendirilir. Brian Earl Spilner adıyla çeteye girer. Başta her şey umulduğu gibi gitmektedir. Ancak genç ve yakışıklı dedektif O'Conner, Dominic’in güzel ve çekici kızkardeşi Mia’ya aşık olunca işler değişir.

        Hızlı ve Öfkeli (2001) Yönetmen: Rob CohenSenaryo: David Ayer ,Erik Bergquist ,Gary Scott thompson

        Türü: Macera | Aksiyon |

        Süresi: 106 dk

        Ülkesi: Amerika Birleşik Devletleri

        Dili: İngilizceRenk:

        RenkliGösterim Tarihi:2001

        Görüntü Yönetmeni : Ericson Core

        Oyuncu Kadrosu :Paul Walker - Brian O'ConnerVin Diesel - Dominic TorettoMichelle Rodriguez - LettyJordana Brewster - Mia TorettoRick Yune - Johnny TranJa Rule - EdwinChad Lindberg - JesseJohnny Strong - LeonMatt Schulze - VincentJose Maria - Mia

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ