Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler QNB Finansbank emeklilere 7 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor! QNB Finansbank emekli promosyonu nasıl alınır? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        QNB Finansbank, emekli maaşını bankaya taşıyan emekliler için 7 bin TL'ye kadar promosyon veriyor. Her ay emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş, "QNB Finansbank emekli promosyon ödemeleri ne kadar, kimlere ödeme yapılacak, maaş nasıl taşınır?" diye araştırıyor. İşte, 2022 QNB Finansbank maaş promosyouna dair detaylar...

        2

        QNS FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

        Promosyon ödemesi aşağıda belirtilen emekli maaş tutar aralıkları dikkate alınarak yapılacak; 3 aylık ödenen maaşlar için; aylık ortalama maaş tutarına göre promosyon tutarı belirlenecektir.

        3

        - Aylık 1.499 TL altında maaş alanlara 4.650 TL promosyon,

        - Aylık 1.500 TL ile 2.499 TL arasında maaş alanlara 5.800 TL promosyon,

        - 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 7.000 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır.

        4

        EMEKLİ YAKINI ÖNEREN KİŞİYE EK PROMOSYON VERİLECEK

        Tüm maa promosyonlarının yanı sıra QNB Finansbank, emekli yakını öneren tüm müşterilerine müşteri başına bin TL öner kazan nakit promosyonu veriyor.

        5

        EMEKLİLER MAAŞINI QNB FİNANSBANK'A NASIL TAŞIYABİLİR?

        Banka müşterisi olmayan ancak emekli maaşını bankaya taşımak isteyen müşterilerin takip etmesi gereken adımlar;

        Sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın QNB Finansbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen QNB Finasnbank’a taşıyabilirsiniz.

        QNB Finansbank İnternet şubesi aracılığıyla ya da PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle, www.turkiye.gov.tr adresine girerek sosyal güvenlik kurumu içerisinden bulunduğunuz kurumu seçerek banka değişikliğinizi yapabilirsiniz.

        6

        YENİ EMEKLİ OLACAKLAR MAAŞINI QNB FİNANSBANK'TAN NASIL ALABİLİR?

        Emekli Sandığı’ndan emekli oluyorsanız, çalıştığınız kuruma vereceğiniz emeklilik dilekçesinde maaş ve ikramiye ödemeleri için banka tercihinizi QNB Finansbank olarak belirtebilirsiniz.

        SSK veya Bağkur’dan emekli oluyorsanız, e-devlet üzerinden veya SGK İl/İlçe Müdürlükleri’ne emeklilik başvurusunda bulunurken, dolduracağınız Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde maaşınızın yatırılacağı banka tercihini QNB Finansbank olarak belirtebilirsiniz.​

        Haberi Hazırlayan: Başak Kanık

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ