Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ragıb Narin, Taha Duymaz'ın annesiyle buluştu! Taha Duymaz depremde hayatını kaybetmişti: Yorgana sarılı bulunmuş - Deprem haberleri
        1

        Çektiği yemek videolarıyla ünlenen Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası Hatay'da enkaz altında kalmıştı. Depremden 12 gün sonra acı haber gelmişti. Duymaz ve kardeşleri Umut ile Melek'in cansız bedenlerine ulaşıldığı öğrenilmişti.

        2

        ACI HABERİ 'CZN BURAK' DUYURMUŞTU

        'CZN Burak' olarak tanınan şef Burak Özdemir, acı haberi, "Arkadaşlar Taha Duymaz ve kardeşleri hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Tüm sevenlerine ve ailesine tekrardan baş sağlığı diliyorum" sözleriyle duyurmuştu.

        3

        "BUNLARIN HEPSİ TESADÜF MÜ?"

        Taha Duymaz'ın arkadaşı Ragıb Narin de, "Buradaki yetkililer, bu enkazın Hatay'daki en riskli 3'üncü enkaz olduğunu söylüyor. O gün ablasında kalıyorken, kardeşi doğum günü diye Taha'yı çağırıyor. Eniştesi, 'Gitme akşam akşam' derken, Taha, 'Kalbim sıkışıyor, kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum' diyor. Halaları evi giriş katında olduğu için evi 3 defa kilitliyormuş her gece. Bunların hepsi tesadüf mü, yoksa yazılmış mı bazı şeyler?" demişti.

        4

        "YORGANA SARILI BULUNMUŞ"

        Narin, yakın arkadaşının vefatının ardından Taha Duymaz'ın annesine ziyarette bulundu. Meryem Duymaz ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Ragıb Narin, gönderisine şu ifadeleri not düştü:

        Arkadaşlar, Taha kadar Meryem annemi de soran çok olmuş. Merak etmeyin, o iyi oluyor. Çok şükür. Çünkü oğlunun cennette olduğuna çok emin. Bir fani genç olarak, oranın buradan çok daha güzel olduğuna ikna ettim kendisini. Aynı zamanda 'Taha'nın en büyük amacı seni mutlu görmek' dedim. 'Onu üzmek yok' dedim, o da, 'Ağlamak yok' diye söz verdi. O bana Taha'nın emaneti, rahat olabilirsiniz. Bu arada ufak bir parantez; Taha yatakta yakalanmış depreme ve yorgana sarılı bulunmuş. Vücudu tertemiz, hiç şişmemiş ve kokusuz şekilde çıkmış. Tıpkı hayatı gibi...

        5

        "BUNDAN SONRA PAYLAŞILAN HİÇBİR ŞEY BENİ VE AİLEMİ TEMSİL ETMİYOR"

        Acısını takipçileriyle paylaşan abla Semiha Duymaz da geçtiğimiz günlerde, "Kaybımız büyük... Ailem ve ben bu süreçte bizim yanımızda olan, olmak isteyip, olmayan telefonla ve sosyal medya aracılığı ile yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Özellikle belirtmek isterim ki; Instagram hesabımı kapatıyorum. Bu son paylaşımım olacak. Bundan sonra paylaşılan hiçbir şey beni ve ailemi temsil etmiyor. Herkesten Allah razı olsun. Allah bizlere ve sevenlerine sabır versin" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "ALLAH'IM BU ACIYI KİMSEYE YAŞATMASIN"

        Sosyal medyada bir paylaşımda daha bulunan Semiha Duymaz, kardeşi Taha Duymaz'dan geriye kalanların fotoğrafını çekip, gönderisine, "Dilerim Allah'tan; Allah'ım bu acıyı kimseye yaşatmasın" notunu düşmüştü.

        7

        Öte yandan geçtiğimiz aylarda takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Duymaz, "Gelecekteki planların nedir?" sorusuna verdiği cevapla yürekleri burkmuştu.

        8

        "ÇOK YAŞAYACAĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM"

        Taha Duymaz, "Ben geleceği görmüyorum, bilmiyorum yarına da kadar kalır mıyım, bilmiyorum. Ben bu kafadayım, az yaşayacağımı düşünüyorum. Geleceğe dair planlar kurmak istemiyorum. Hayal kursaydım aileme bakmaya devam ederdim" demişti.

        Fotoğraflar: Instagram

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ