Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen'den Göztepe - Fenerbahçe maçı yorumu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Göztepe - Fenerbahçe maçı ile EURO 2020'deki rakiplerimizi değerlendirdi...

        2

        Sivasspor bu sene liderliğini sürdürüyor. İzmir'de maç geçen haftaya nazaran daha iyi başladı. İki takımın da 4'er pozisyonları var. Fenerbahçe pasla başlayıp sabırlı olmaya çalışıyor. Kruse'nin kaçırdığı bir top var. Geçen hafta da Serdar Aziz bir ön direk golü yapmıştı. Serdar çok iyi yere vurdu.

        3

        1-0'dan sonra Fenerbahçe savunması dengesiz bir şekilde ofsayt uygulamaya çalıştı. Serdar Aziz'in neredeyse bozacağı bir pozisyon vardı. 1-0 ile 1-1'i oynamak risk açısından farklı.

        4

        Fenerbahçe, savunma arkasına atılan topları engellemek istiyor. Altay da formsuz bugün. Daha vuruş adımı olmadan iki adım attı. Ona rağmen yetişemedi. Demoralize olmaması lazım tabii. Sağ bek yok, sol bek de sakatlandı. Isla da cezalı. Fenerbahçe, içeride Rodrigues ile oynar diye düşünüyorum.

        5

        Bu kadar oyuncu yokken bir de Vedat yok. Göztepeliler ilk yarıda hatalar da yaptı. Deniz'i ikinci santrafor olarak sokmaya çalışıyor hoca. Vedat'ı skora göre oyuna sokacak gibi. Maç yüzde 60'a yüzde 40 Fenerbahçe lehine görünüyor. Fenerbahçe'de sakatlıklar bütün dengeleri bozdu.

        6

        MAÇ SONU

        Fenerbahçe'nin aldığı puan, ligde başarısız bir sezon geçirdiğini gösteriyor. Sivasspor'a deplasmanda yenilirse fark 8'e çıkacak. Bu maçı özetlere koyarsak Fenerbahçe için 1 puan iyi.

        7

        Serdar Aziz ile Gustavo ayakta kalan oyunculardı. Vedat Muriç farkına varmadan sekerek oynadı. Oyuncu farkına varmaz ama Muriç güçlü fiziğine rağmen o sakatlıkla hemen hemen kaybetmediği topları kaybetti bugün.

        8

        Asisti yaparken riske attı kendini ve puan getirdi takıma. Umarım ayağı falan daha sıkıntılı duruma gelmemiştir. Ersun Yanal riske atmayacaktı ama mecbur kaldı. Kruse fizik olarak iyi değildi. Sadece kalite olarak oyunda kaldı. Belki bir iki top keser diye oyunda tuttu.

        9

        Rodrigues saman alevi gibi, 20 dakika etkili sonra kayboluyor. Yine etkili oluyor, bir bakıyorsun sonra kayboluyor. Moses ilk 10 dakika etkiliydi. Baktığımızda Moses da kayboldu.

        10

        Göztepe bu akşam galibiyeti kaçıran taraf oldu. İyi mücadele ettiler, iyi futbol oynamaya çalıştılar. Geçen hafta bizi dinlediler galiba artık dolu dolu pozisyonlar olmaya başladı.

        11

        Fenerbahçe'nin bu kadar puan kaybedeceğini düşünmüyordum. Kalan 4 maçını kazansa, ilk yarıyı 34 puan ile kapatır. Beşiktaş derbisi var, Sivasspor deplasmanı var. Yeni Malatyaspor 1 puan ve Göztepe maçını izlersek 1 puan da kötü değil ama genelde ciddi kayıplar.

        12

        Penaltı tekrar kararı doğru. Geçen hafta Fenerbahçe'ye verilmeyen ihlal kararı bugün döndü haklı sebeplerden dolayı Göztepe maçında doğru karar verildi. Fenerbahçe taraftarının 'bu golü nasıl iptal etti' dememesi lazım. Maç Kadıköy'de olsa, seyirci falan farklı şeyler olabilirdi.

        13

        Fırat Aydınus'u tebrik ediyorum. Geçen hafta penaltıda Farnolle'un öne çıktığını ve tekrar edilmesi gerektiğini söyledim. VAR Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu'ydu. Zekeriya ağabey, Mustafa Öğretmenoğlu o gün izinli miydi, bilmiyor muydu kuralı? O zaman 'Herkese 'VAR' var da bize yok mu?' derler. Fenerbahçe kazandıktan sonra o maçtaki hakemler 6 hafta görev alamamış. İstatistik bu. Bu hafta Abdülkadir Bitigen de biliyor ki haftaya görev alamayacak.

        14

        Sezon başı Abdullah Avcı kalır mı, gider mi derken, Beşiktaş nasıl bu halde derken, Beşiktaş kazanması muhtemel maçta Kayserispor'u yenerse 24 puana çıkacak ve Fenerbahçe'yi geçecek.

        15

        MİLLİ TAKIM'IN GRUBU

        İtalya biraz daha önde. İsviçre futbolunun standardı var. Galler ise fizikli bir takım. Öndeki oyuncularla sonuç alıyorlar. İtalya'nın büyük avantajı var tabii ki. Ben gruptan memnunum. 1-2 takım dışında herkesin herkesi yenebildiği bir turnuva. Bazı takımları bunun dışında tutuyorum tabii. Ben iyi bir kura olarak görüyorum. Zorlu gruplar var. Bu arada Galler yerine Finlandiya'yı tercih ederdim.

        16

        Toplam 6 grup var, 4 grubun en iyi üçüncüsünün yoluna devam etme durumu var. Biz İtalya ile birlikte ikinciliğe en iyi adaylardan biriyiz. Biz Roma'da kalıp sabaha Bakü'ye geçeceğiz. Son iki maçta ev sahibiyiz. Azerbaycan'da deplasmanda değiliz.

        17

        Daha 6-7 ay var, o zamana kadar milli takımlarda sakatlıklar olur, oynamayan olur. Gruplar aldatıcı, kanmamak lazım. Andorra, Cebelitarık gibi takımlar dengeleri bozuyor. Avusturya, İsviçre gibi takımlar birbirini her zaman yenecek takımlar.

        18

        Daha 6-7 ay var, o zamana kadar milli takımlarda sakatlıklar olur, oynamayan olur. Gruplar aldatıcı, kanmamak lazım. Andorra, Cebelitarık gibi takımlar dengeleri bozuyor. Avusturya, İsviçre gibi takımlar birbirini her zaman yenecek takımlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ