Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe'nin 6-2 kaybetmesi gerekiyordu" - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Alanyaspor'un Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği maçı yorumladı:

        2

        İLK YARI SONU

        İlk yarı 45 dakika sürdü. 1 dakika daha uzatılacak durumu yoktu. Alanyaspor, Fenerbahçe’ye karşı tek kale maç yaptı. Fenerbahçe’nin forveti Ayew. Onun ayağına mı, Harun’un eline mi daha çok top geldi? Şahane bir zemin. Belki de ülkenin en güzel zeminlerinden. Pozitif bir teknik direktör.

        3

        Fenerbahçe, geçen haftadan sonra yıpranmış bir Fenerbahçe. 2 pozisyon dışında heyecanlandıracak tüm pozisyonlar Fenerbahçe ceza alanı içinde. İlk yarıda Fenerbahçeli olup maçı seyretmeyenler, iyi ki seyretmedi diyebilirim.

        4

        Alanyaspor, ilk yarıyı 2-0 önde kapatamadıysa Harun’un becerisi ve kendi beceriksizliği. Alanyaspor çok efor sarf etti. Top onlarda olduğu için keyif aldılar. İlk yarıda istatistik olarak Alanyaspor hiçbir anlamda Fenerbahçe karşısında geri düşmediğini düşünüyorum. Belki koşu mesafesi.

        5

        Hakem için temiz bir ilk yarı oldu. Alanyaspor bu puanı boşuna yapmamış. Harun ve Ayew arasında topla temas açısından ciddi bir fark olduğunu düşünüyorum. Hocanın değişiklik yapması lazım Fenerbahçe’de.

        6

        MAÇ SONU

        Alt bant şöyle olmalıydı: "Alanyaspor 1 - Harun 0" Fenerbahçe'nin 6-2 kaybetmesi gerekiyordu. Sergen Yalçın 3 tane değişiklik yaptı. Ben mi geleyim atayım dedi.

        7

        Sergen Yalçın'ın enerjisi ve cool'luğu oyuncu iken de öyleydi. O da kendini geliştiriyor taktiksel açıdan. 90. dakikaya kadar oynadı ondan sonra da bari 1-0 bitireyim dedi. Alanyaspor çok hak etti.

        8

        Fenerbahçe ligimizin en kötü top oynayan takımı. Akhisar ve Göztepe bile oynarken heyecan veriyor. Hoca geldiğinde ben ikinci yarının lideri olurum demişti, devre arası transfer yaparım demişti...

        9

        Göztepe ile Bursaspor uğraşıyor sen düş diye. Fenerbahçe de ben kurtardım diyor ama o Göztepe-Bursa kazansa Fener de potaya girecek.

        10

        Ben Fenerbahçe 5 ila 7. bitirir demiştim ligi ama yanılmışız. 5 hafta var ve matematiksel olarak sıkıntı yaşıyorsunuz. Hala rahatlamış değilsiniz. Nisan ayının 21'inde Fenerbahçe için eksi averaj, düşme düşmeme hesabı yapıyor dedirttiler. Fenerbahçeliler çok üzgün.

        11

        Ersun Yanal şu an tartışılmamalıdır. Hayalleriyle gerçekleştirilmesi kulübün şu an bir değil. Fenerbahçeliyi en çok üzen bugünkü maçın görüntüsü. Rakip takım sanki 3 kişi fazla oynuyor.

        12

        Alanyaspor kulübünü de kutlamak lazım, başkanından oyuncusuna kadar. Fenerbahçe travmatik bir şekilde ayrılabilirdi oradan.

        13

        Fenerbahçe futbol takımının oynadığı oyun kahrediyor. Ben kahroluyorum izlerken. Fenerbahçe'nin güle oynaya kazanacağı maç yok. Fenerbahçe analizlerini yapmak çok zordur. Ben ilk haftalarda da enerjiyi göremiyordum. Ersun Yanal da şu an tartışılıyor. Sözlerini havada bıraktı.

        14

        Oyunculara yıldız vermem, inanın taraftarlara saygısızlık, Alanyasporlu oyunculara saygısızlık olur. Maç analizini anlatıp saçmalamaya gerek yok. Oyuncuların tek sarı kartla bitirmesi. Böyle bir şey olabilir mi?

        15

        Ozan bugün hat-trick yapabilirdi. Alanyaspor'da gol kaçırmayan bir oyuncu söyleyin bana? Fenerbahçe'yi eleştirmekten sıkıldım. Fenerbahçeliler 1-0'a şükretsinler. Fenerbahçeli olmayanlar da 'Fener 5 yemedi' diye üzülsünler.

        16

        Maç Harun'a rağmen 1-0 bitiyor. Alanyaspor'u tebrik ediyorum. Sonuna kadar hak ettiler. Sergen hoca da uzattı sanırım. Ona da hayırlı olsun.

        17

        Luciano, Alex de Souza, Deivid de Souza 2 milyon Euro'yu geçmeyecek şekilde transfer yürütecekler.

        18

        Bu kulübün değerini bilecek yetenekli oyuncu alacaksınız. Şu kadroda Frey'in hesabını birine keseceksiniz. Denizli'de Fenerbahçe kaybettiği zaman oyuna kim girmişti? Anelka girdi. Anelka kurtarıcı olarak girmişti.