Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rihanna, ikinci kez anne olmak için gün sayıyor - Magazin haberleri
        1

        Rapçi ASAP Rocky ile aşk yaşayan şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de Los Angeles'ta ilk çocuğunu dünyaya getirmişti. Oğullarını kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşayan çift, şu aralar ikinci kez ebeveyn olmaya hazırlanıyor.

        2

        Rihanna ile ASAP Rocky, alışveriş turuna çıktı. Kaliforniya Hollywood'daki bir mağazada alışveriş yapan çift, keyifli halleriyle dikkat çekti.

        3

        SEVGİLİSİNİN KOLUNA GİRDİ

        Sevgilisinin koluna giren Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın ise karnını göstermek için bluzunu katlaması dikkatlerden kaçmadı.

        4

        İKİNCİ BEBEK HEYECANI

        Grammy ödüllü şarkıcı Rihanna 12 Şubat'ta Super Bowl devre arasındaki performansında, ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu.

        5

        "AŞIRI TATLI"

        Rihanna, daha önce annelik hakkında ilk kez konuşmuştu. 'Entertainment Tonight'a açıklamalarda bulunan Barbadoslu şarkıcı, bir anne olarak en sevdiği zamanın sabah olduğunu söylemişti.

        6

        "BENİM İÇİN GÜNÜN EN GÜZEL ANI"

        Rihanna, "Sabahları yüzündeki şaşkınlığı görmeye bayılıyorum. Nerede olduğunu anlamaya çalışıyor. Aşırı tatlı. Günün en güzel anı benim için..." demişti. Oğluna bazen şarkı söylediğini ifade eden ünlü isim, "Çok komik, mutlu ve de toplu bir bebek... Tam sarılmalık!" şeklinde konuşmuştu.

        7

        "İLK BAŞTA BÜYÜLÜ BİR DEĞİŞİM YAŞAYACAĞIMI DÜŞÜNDÜM" DEMİŞTİ

        Öte yandan Rihanna, henüz ismini açıklamadığı ilk çocuğuna hamileyken giyim tarzıyla adından söz ettirmişti.

        Hamilelik stili ve partneri Asap Rocky ile ilgili özel açıklamalarda bulunan 35 yaşındaki yıldız, daha önce konuyla ilgili "İlk başta büyülü bir değişim yaşayacağımı düşündüm ama hala aynı kişiyim" demişti.

        8

        Bu süreçteki yeme düzeninden bahseden Barbadoslu şarkıcı, "Normalde tatlıdan nefret ederim ama bana çikolata kaplı bir donut ile gelirsen kalbimi kazanırsın" açıklamasında bulunmuştu.

        9

        "Hamile olduğumu öğrendiğimde, hiçbir şekilde hamilelik kıyafeti almaya gitmeyeceğimi düşündüm" diyen Rihanna, farklı kıyafetler giymeyi sevdiğini belirtmişti. Ünlü şarkıcı, "Sırf vücudum değişiyor diye bu yönümü değiştirmeye çalışmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

        10

        "UTANMIYORUM!"

        Rihanna, ayrıca "Hamile bir kadın için 'uygun' sayılan kalıpları yeniden şekillendirdiğimizi umuyorum. Vücudum şu an harika şeyler yapıyor. Bundan utanacak değilim. Bu süreç kutlanmalı. Neden hamileliğini saklayasın ki?" diyerek, stiline gelen eleştirilere cevap vermişti.

        Fotoğraflar: AP, Splash News, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ