Rize'de okullarda öğrencilerin Ramazan coşkusu
Rize'de öğrenciler, teneffüs zili çalınca koridorlarda hep bir ağızdan "Kâbe'de Hacılar Hu Der Allah" ilahisine eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da partisinin grup toplantısında "Bu yıl ayrıca ülkenin her yerinde terennüm edilen ilahilerle coşkuyu, neşeyi, manevi hazzı millet olarak hep birlikte yaşıyoruz. ‘Kabe'de Hacılar Hu Der Allah' ilahisini yediden yetmişe insanımızın diline ve inşallah kalbine nakşeden, ülkemizi o güzel ilahilerle tek ses, tek yürek haline getiren bestecisinden icracısına kadar tüm kardeşlerime buradan tebriklerimi iletiyorum" sözlerinin ardından Ardeşen ilçesinde de bazı okullarda ilahi zil sesi olarak ayarlandı. Herkes tarafından ilgi gören ilahi, okul koridorlarında öğrenciler tarafından hep bir ağızdan söylendi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın ‘Maarif'in Kalbinde Ramazan' projesiyle de bütünleşen etkinlikler, ortaya hayran bırakan görüntülerin çıkmasına neden oldu.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.