Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Birini Zayıflamış Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Şişman Birinin Zayıfladığını Görmenin Anlamı Nedir?

        Rüyada birini zayıflamış olarak görmek pek hayırlı şekilde yorumlanmamaktadır. Rüya tabircilerine göre görülen bu rüya sıkıntıyı ifade eder. Rüyada birini zayıflamış görmek rüya sahibinin maddi ya da manevi olarak sıkıntıya düşeceğine delalet olur. Sıkıntıya düşen kişinin ruhsal bunalıma gireceğine delalet edilir.

        Rüyada Birini Zayıflamış Görmek Ne Anlama Gelir?

        Rüyalar, rüya tabircileri tarafından birbirinden farklı şekilde yorumlanabilir. Rüyada birini zayıflamış görmek de farklı rüya yorumcuları tarafından yorumlanan bir rüyadır. Bu rüyalar genel olarak hayırlı olmayan, sıkıntıyı ifade eden rüyalar olarak yorumlanır.

        Rüyada birini zayıflamış görmek rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceği şeklinde yorumlanır. Kişi ekonomik anlamda zor bir döneme girerek bu süreçte sıkıntıya düşeceğine delalet olur. Farklı bir rüya yorumuna göre ise; rüya sahibinin toplum tarafından saygı duyulan bir kişi olacağını işaret eder.

        REKLAM

        Rüyada birini zayıflamış görmek rüyayı gören kişinin hayırlı haberler alarak mutlu olacağına işaret olur. Kişi çalışıyorsa iş seyahatine çıkarak bu seyahatten başarılar elde ederek döner. Rüya sahibinin başarısının önünde ne kadar engel varsa hepsi ortadan kalkarak hak ettiği başarıya sonunda ulaşır şeklinde yorumlanır.

        Rüyada tanıdığınız bir kişiyi zayıflamış olarak gördüyseniz huzura ve rahata sonunda kavuşacağınıza işaret olur. Aynı zamanda rüya sahibi bundan sonraki hayatında hayattan zevk almaya başlar. Üzerindeki tüm sıkıntılardan kurtularak huzuru bulur. Başka bir rüya yorumcusuna göre; rüya sahibinin işleri bozulur ve maddi anlamda zorluk yaşar. Kişinin gelirinde düşüş meydana gelir şeklinde yorumlanır.

        Rüyada Şişman Birinin Zayıflamış Olduğunu Görmek

        Rüyada şişman birinin zayıflamış olduğunu görmek farklı anlamlarla yorumlanmaktadır. Rüyada görülen şişman kişiyi eğer rüya sahibi tanıyor ise, uzun yıllardır yaşanan ekonomik sıkıntının son bulacağına işaret olur. Farklı bir rüya yorumuna göre rüyada şişman birinin zayıflamış olduğunu görmek ettiğiniz duaların kabul olduğunu işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin iyi bir işe gireceğine yorumlanır.

        REKLAM

        Farklı bir rüya yorumuna göre ise; rüya sahibinin hastalanacağına delalet olur. Kişi hastalanarak ilaç kullanmaya başlar ve sık sık hastaneye gitmek durumunda kalır. Rüyayı gören kişi hastalıklardan kurtularak hayatın tadına varmaya başlar.

        Rüyada zayıfladığını gördüğünüz kişiyi rüya sahibi tanımıyorsa, rüya sahibine aittir. Yani rüyanın yorumu rüyayı gören kişiye aittir. Rüyayı gören kişi bir süre ekonomik sıkıntıya düşer ve bu durum onu huzursuz eder. Yaşanan maddi sıkıntılar ile rüya sahibi bir süre uğraşmak zorunda kalır.

        Rüyada Kilolu Birini Zayıf Görmek

        Rüyada kilolu birini zayıf görmek rüya sahibinin çevresinde onu kıskanan ve çekemeyen insanlar olduğunu işaret eder. Rüyayı gören kişi çevresindeki insanlar dikkat etmeli, onlardan gelecek tehlikelere karşı hazırlıklı olmalı şeklinde yorumlanır.

        Bir rüya yorumcusuna göre rüyada kilolu birini zayıf görmek; rüya sahibinin düşünceli zamanlar yaşayacağına işaret olur. Kişinin üzülmesine sebebiyet veren olaylar yaşayarak moralinin bozulacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada kilolu birinin zayıflaması aynı zamanda kişinin ruhsal dertlerle boğuşacağına delalet olur.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ