Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Saç modeliniz kişiliğinizi ele veriyor! İşte kişilik analizi
        1

        Saçlarınızı genelde at kuyruğu yapan biri misiniz, yoksa doğal bırakmayı tercih edenlerden mi? Düz saçlarla mı, havalı buklelerle mi kendinizi iyi hissedersiniz? Cevabı biliyorsanız işte saç şekline göre karakter analizi...

        KIVIRCIK SAÇLAR

        Bukleler eğlenceli ve kaygısız bir birey olduğunuz anlamına geliyor. Saçınızın her zaman simetrik ve mükemmel görünmesi sizi rahatsız etmiyor.

        2

        DÜZ SAÇLAR

        Saçınızı çok fazla düzleştiriyorsanız mükemmeliyetçisiniz demektir. Başarabileceğinizin en iyisini yapmayı istiyorsunuz. Ayrıca kontrol sahibi olmayı sevdiğinizi de söyleyebiliriz.

        3

        UZUN VE HAFİF DALGALI

        Saçlarınızı uzun ve dalgalı kullanmak, çabasız ve karizmatik bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösteriyor. İnsanların sizin hakkınızdaki düşünceleriyle ilgilenmiyorsunuz. Ancak, zaman zaman utangaçsınız ve güvenlik duygusundan hoşlanıyorsunuz.

        4

        AT KUYRUĞU

        Şık bir at kuyruğu, cesur ve baskın bir karakter olduğunuz anlamına gelebiliyor. İnsanlara kimin patron olduğunu göstermekten korkmuyorsunuz. Sıkı, düz bir at kuyruğu aynı zamanda hırslı olduğunuz anlamına geliyor.

        5

        BOB SAÇ KESİMİ

        Omuz hizası uzunluğundaki saçların boylarına kesim esnasında doğal bir bombe verilerek dinamik ve hacimli görünmesini sağlayan bob saç kesimi, zarif ve şık görünmenin basit anahtarlarından. Eğer bu saç modelini tercih ediyorsanız hırslı ve çalışkan bir birey olduğunuzu söyleyebiliriz. Siz profesyonel bir duruş sergilemekten gurur duyuyorsunuz.

        6

        KISA YA DA PIXIE SAÇ KESİMİ

        Kısa veya pixie saç kesimini daha çok tercih edenlerdensiniz kimseden bir şey saklamadığınızı söyleyebiliriz. Sorunlarınızı doğrudan çözen bir yapınız var. Aynı zamanda saçlarınıza saatler harcamıyorsunuz. Bu saç kesimi genellikle meşgul ve hareket halinde olduğunuzu gösteriyor.

        7

        GEVŞEK AT KUYRUĞU

        Daha gevşek bir at kuyruğu kullanmak, sakin bir yapıya sahip olduğu anlamına gelebilir. Ayrıca, saçınıza saatler harcayacak vaktiniz olmadığı için muhtemelen meşgul olduğunuz sonucunu çıkarabiliriz.

        8

        ÖRGÜLER

        Saç örgüsü sanatsal bir kişi olduğunuza, yaratıcı olmayı sevdiğinize işaret ediyor. Aynı zamanda, gerçekçi ve eğlenceli biri olduğunuz anlamına gelebiliyor.

        9

        ÇABASIZ, DAĞINIK SAÇ MODELİ

        Kasıtlı olarak yapılan dağınık görünümlü at kuyruğu, topuz ya da örgüler zahmetsiz bir görünüm oluşturmak için mükemmel seçenekler.. Bu stile sahipseniz kaygısız ve rahat olduğunuzu söylemek doğru olacaktır. Her zaman göz alıcı görünmek size göre değil.

        10

        ABARTILI SAÇLAR

        Abartılı veya göz alıcı saç modeli, özgüven yüklü, sanatsal bir birey olduğunuz anlamına geliyor. Ayrıca ilgi odağı olmayı arzuluyorsunuz, tüm gözlerin üzerinizde olmasını seviyorsunuz. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğünü umursamıyorsunuz.

        11

        GERİYE DOĞRU TARANMIŞ SAÇLAR

        Geriye doğru taranan saçlar kontrol sahibi olmayı ve bir programa göre çalışmayı sevdiğinize işaret ediyor. Ancak kendinizi bu kadar çok kalıplara sığdırmaya çalışmamalısınız.

        12

        TOPUZ

        Sıkı ya da dağınık bir topuz tercih etmeniz şık olduğunuz anlamını taşıyor. Gizlenmekten korkmuyorsunuz. Dürüst fakat sıcakkanlı bir yapıya sahipsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ