Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sadakatsiz yeni bölüm bu hafta var mı, yok mu? 9 Mart 2022 Kanal D yayın akışı ile Sadakatsiz yeni bölüm neden yok?
        1

        Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünü paylaştığı Sadakatsiz dizisi her hafta Çarşamba günü ekrana geliyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz’in 52. Yeni bölüm fragmanının yayımlanmamasının ardından “Sadakatsiz bu hafta var mı, yok mu? Sadakatsiz yeni bölüm bugün neden yok?” sorularına gündeme geldi. İşte, detaylar…

        2

        SADAKATSİZ BU AKŞAM YOK MU?

        Büyük bir ilgiyle takip edilen Sadakatsiz dizisi 52.yeni bölümünün 9 Mart Çarşamba akşamı yayımlanması bekleniyordu. Dizi yayın akışında verilmezken dizinin yeni bölüm fragmanı da yayımlanmadı. Sadaktasiz dizisi yapım şirketi MEDYAPIM dizinin yayınıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada ''Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…” ifadelerine yer verildi.

        3

        9 MART KANAL D YAYIN AKIŞI

        07:00 Sihirli Annem

        09:00 Neler Oluyor Hayatta?

        11:00 Yaprak Dökümü

        13:00 Gelinim Mutfakta

        16:00 Arka Sokaklar

        18:45 Kanal D Ana Haber

        20:00 Üç Kız Kardeş

        23:15 Sadakatsiz

        01:15 İntikam Ateşi

        02:45 Gelinim Mutfakta

        05:05 Küçük Ağa

        4

        SADAKATSİZ 51.BÖLÜM ÖZETİ

        Hastanede yaşadığı problem karşısında gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan Asya’nın hamlesi, herkesi ters köşeye düşürür. Asya’nın aklına soktuğu şüphe Derin’i Volkan ile yüzleşmeye iterken, Gönül Asya’nın gidişine engel olmaya yine de kararlıdır. Ceren konusunda köşeye sıkışan Selçuk, Nil ile mutlu olabileceği bir çare arar.

        Derin’in tavrı Ali’yi babasıyla kalmak konusunda daha da güç bir duruma sokarken, yaşadığı bambaşka bir olay dengeleri bir kez daha değiştirir. Aras’la çıktığı yolda beklediğinden çok daha büyük engellerle karşı karşıya kalan Asya’nın son kararı merak edilir.

        5

        SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU

        Ana karakter olan Cansu’nun hayatını merkeze alan dizinin başlangıcı Asya ve eşinin aile ilişkilerini ekrana yansıtarak başlamaktadır. Başarılı bir doktor olan Asya, mutlu olduğunu düşündüğü evliliği hakkında endişelere; eşi Volkan’ın atkısında bulduğu saç teli ile kapılmaktadır. Daha da ötesinde, Asya’nın eşi Volkan tarafından uğradığı ihanetin gizli olmaması; yani Asya’nın arkadaşlarının neredeyse tamamının da bu ilişkiden haberdar olup yaşananlara tanıklık etmesi, Asya karakterinin oyuncu kadrosundaki hemen herkese karşı ciddi güvensizlikler yaşamasına sebebiyet vermiştir.

        6

        Yasak ilişki yaşadığı ortaya çıkan Volkan’ı zorlu günler beklerken; Asya günden güne daha çok güçlenerek yaşantısına devam etmektedir. Oğulları Ali’nin dengesinin bozulmasıyla karşılaştığı sıkıntılar da boşanma evresinde olan ya da boşanan eşlerin çocuklarında oluşacak semptomlar hakkında pek çok ipucu vermektedir. Kısacası dizi genel anlamda bir ihanete uğrayan bir ilişkinin yarattığı sonuçları birçok boyuttan ele almaktadır.