Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Evde botoks yapın!
        1

        İşaret parmaklarınızı iki kaşınızın ortasına gelecek şekilde aşağıya indirin ve baş parmaklarınızı gözünüzün yanına yerleştirin. Gözleriniz kapalı, işaret ve baş parmaklarınızı geriye doğru çekerek yüzünüzü sıkıştırın. 40 saniye tutun.

        2

        Parmak uçlarınızı alnınızın iki yanına yerleştirin. Parmaklarınızı aşağıya doğru iterken kaşlarınızı yukarı doğru kaldırın ve ters yönde bir gerginlik yaratın. 30 saniye tutun ve 3 kez tekrar edin.

        3

        İşaret parmaklarınızı gözlerinizin altına yerleştirdikten sonra gözlerinizi kısarak yukarıya bakın. Yüzünüzü ileri, omuzlarınızı geriye doğru bastırın. 40 saniye tutun ve 3 kez tekrarlayın.

        4

        İşaret parmaklarınızı burnun iki yanına yerleştirin ve dudaklarınız dişlerinizi kapatacak şekilde ağzınızı “O” harfi şeklinde açarak gülümsemeye çalışın. 20 kez tekrarlayın.

        5

        Bir elinizin işaret parmağıyla burnunuzun iki yanını tutun. Diğer elinizin işaret parmağıyla burnunuzun ucuna dokunun. Bir elinizle burnunuzu aşağıya, diğeriyle yukarı doğru itin. 40 kez tekrarlayın.

        6

        İşaret parmaklarınızı alt dudağınızın iki yanına yerleştirin. Parmaklarınızı yukarı doğru iterken ağzınızla aşağıya baskı uygulayın. 40 saniye tutun.

        7

        Bir elinizin işaret parmağını üst dudağınıza ve diğerini de aynı noktanın üstüne yerleştirin. Ters yönde basınç uygulayın. Yanma hissedince 20 kez hızlı dairesel hareketlerle ovmaya başlayın. 2 kez tekrarlayın.

        8

        Dudaklarınızı öne doğru çıkararak küçük bir “O” harfi yapın. İşaret parmaklarınızı dudağınızın iki yanına yerleştirin ve parmaklarınızı yavaşça burnunuza doğru itin ve çekin. 30 saniye tutun.

        9

        Ağzınızı açın ve dudaklarınızı dişlerinizi kaplayacak şekilde içeri kıvırın. Ağzınızda dar bir boşluk oluşsun, ağzınızı yavaşça açın ve kapatın. 5 kez tekrarlayın.