Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA'nınGeyve ilçesinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 2 kamyon ile 2 TIR'ın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle D-650 yolunun 2 istikameti de ulaşıma kapanırken, Karayolları ekipleri yolu açmak için çalışma başlattı.

        Kaza, saat 16.00 sıralarında, D-650 yolunun Kızılkaya mevkisinde meydana geldi. Nevzat Arı idaresindeki 34 DMF 608 plakalı çöp kamyonu, yağmurda kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp devrildi. Aynı yöne giden Ömer Fındık yönetimindeki 03 HS 078 plakalı TIR, kamyona çarpmamak için manevra yapınca karşı şeride geçip, Kemal Kot idaresindeki 55 AFB 136 plakalı TIR'la kafa kafaya çarpıştı. Kaza yapan araçlara çarpmamak için manevra yapan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 GBV 001 plakalı hafriyat kamyonu da kontrolden çıkıp devrildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan çöp kamyonu sürücüsü Nevzat Arı, sağlıkçıların kaldırdığı hastanede tedaviye alındı. Kaza nedeniyle D-650 yolu çift şeritli olarak ulaşıma kapandı. Yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler