Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'nın Geyve ilçesinde 2 tır ve 2 kamyonun karıştığı kaza nedeniyle çift yönlü olarak kapanan D-650 kara yolu kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

        D-650 kara yolunun Bilecik istikametinde seyreden Nevzat A. yönetimindeki 34 DMF 608 plakalı çöp kamyonu, Örencik mevkisinde devrildi.

        Arkasından gelen 34 GBV 001 plakalı hafriyat yüklü tır da sürücüsünün çarpmamak için manevra yaptığı sırada beton refüje yan yattı.

        Aynı yönde seyreden 03 HS 078 plakalı kamyon sürücüsü Ömer F. de kazaya karışmamak için hamle yaptığı sırada aracın kontrolden çıkması sonucu karşı şeride geçerek Adapazarı istikametine seyreden Kemal K. yönetimindeki 55 AFB 136 plakalı odun yüklü tırla çarpıştı.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan çöp kamyonu sürücüsü, sağlık ekiplerince Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Kaza nedeniyle her iki yönün de ulaşıma kapandığı kara yolundaki ulaşım, 2 saatlik çalışmanın ardından araçların kaldırılmasıyla iki istikamette de kontrollü sağlanmaya başladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler