Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Azize Çeroğlu, vatandaşlarla bir araya geldi.

        CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada, seçim kampanyasına Çarşamba Pazarı'nda başlayan Çeroğlu'nun, Adapazarı Belediye Başkan adayı Sabri Anıl Özkan ve Erenler Belediye Başkan adayı Levent Şener ile Sakarya halkının sorunlarını dinlediği belirtildi.

        Çeroğlu'nun sosyal belediyecilik anlayışını Sakarya'ya taşıma sözü verdiği vurgulanan açıklamada, görüşmelerde esnaf ve vatandaşların yaşadığı ekonomik zorluklar, hayat pahalılığı ve düşük maaş gibi konular öne çıktığı anlatıldı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Çeroğlu, "Sakarya'yı sosyal belediyecilikle tanıştırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler