Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'da otomobil ve motosikletlerde abart egzoz ve uygunsuz ses sistemi kullanan 57 sürücüye 783 bin 89 lira idari para cezası uygulandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, standart dışı egzoz ve ses sistemi kullanarak gürültüye sebep olan araçlara yönelik denetim yaptı.

        Denetimlerde, abart egzoz kullanan bir motosiklet ve 8 otomobil ile uygunsuz ses sistemi kullanan ve bulunduran 48 otomobilin sürücüsüne 783 bin 89 lira idari para cezası kesildi.

        Ayrıca, 10 motosiklet ve 6 otomobil trafikten men edildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler