Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Murat HAZER/SERDİVAN (Sakarya), (DHA) - SAKARYA´nın Serdivan ilçesinde, boş zamanlarında yamaç paraşütü yapan İbrahim Kurt, 43'üncü yaş gününü de havada pasta keserek kutladı. 

        Serdivan'da yaşayan İbrahim Kurt, arkadaşı Cevat Kılıç ile birlikte Serdivan Tepesi olarak bilinen mevkiden yamaç paraşütüyle havalandı. Gökyüzünde paraşütle süzülen Kurt, havada üzerinde `İyi ki doğdun İbrahim´ yazılı olan pastayı kesti. Daha sonra yere inen ve arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlayan İbrahim Kurt, "Bu yıl 43'üncü yaş günümü havada kutladım. Adrenalini seviyorum, sıradan şeyler bana göre değil açıkçası. Havada pastamı keserek yaş günümü kutladım" dedi.DHA-Genel Türkiye-Sakarya / Serdivan Murat HAZER

        2020-07-11 15:31:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler