Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramiz Kaan OKTAR/ARİFİYE (Sakarya), (DHA)- SAKARYA´nın Arifiye ilçesinde, babası Seyfi Altın (45) ile kardeşi Rabi Su Altın´ın (4) yaşamını yitirdiği yangında yaralanan Mirza Altın (10), tedavi gördüğü hastanede entübe edilerek, uyutuldu.  

        Arifiye ilçesine bağlı Türkçaybaşı Mahallesi´nde, önceki gün gece saatlerinde, benzin dökülerek, yakılan sobanın parlaması sonucu çıkan yangında, balkondan çıkan Mirza Altın'ın yardımına çevredekiler koştu. Sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Mirza, daha sonra İstanbul Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ndeki yanık ünitesine sevk edildi. Mirza´nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, entübe edilerek, uyutulduğu öğrenildi. Mirza´nın vücudunun büyük bölümünde yanıklar oluştuğu belirtildi. Yangında yaşamını yitiren baba Seyfi Altın ile kızı Rabia Su Altın'ın cenazeleri ise dün toprağa verildi.  

        ANNESİ, YAKINDA DOĞUM YAPACAKMIŞ

        Yangında oğlu ağır yaralanan ve ayrı yaşadığı eşi ile kızını kaybeden anne Fatma Altın´ın hamile olduğu ve yakında doğum yapacağı öğrenildi. Acı haberi aldıktan sonra fenalaşan Fatma Altın´ın kız kardeşi Vildan Yıldırım, "Anne ayrıydı ve o evde yaşamıyordu, bizimle yaşıyordu. Baba ile boşanma aşamasındaydılar ancak boşanmadılar. Boşanmadan zaten eşi hakkın rahmetine kavuştu. Allah rahmet eylesin, bizim için çok zor bir durum. Henüz bir boşanma durumu yoktu. Hala eşidir, soyadını hala taşıyor ve taşıyacak da bundan sonra. Hamileydi, bir kızını Allah aldı ama bir kızını Allah verecek inşallah. Annenin yüreği yanıyor, anne iyi değil. Yemeden içmeden kesildi. Hamile kadın, çok zor durumda şu an. Mezarlarına bile gidemedi. Sakinleştiricilerle ayakta durmaya çalışıyor. Mirza´nın yanına da gidemedik, kabul etmiyorlar açık yaraları olduğu için. Yoğun bakımda olduğu için yanına giremiyoruz ama günlük haber alıyoruz durumuyla ilgili" dedi.  DHA-Genel Türkiye-Sakarya / Arifiye Ramiz Kaan OKTAR

        2020-12-27 14:15:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler