Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Adalet Bakan Yardımcısı Hasan Yılmaz, Adalet Bakanlığı tarafından "Kitap iyileştirir" sloganıyla ceza infaz kurumları kütüphaneleri için başlatılan kitap bağış kampanyası kapsamında Samsun'daki standın açılışını yaptı.

        Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunca kentteki bir alışveriş merkezinde kurulan standın açılışında konuşan Yılmaz, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Samsun'a geldiklerini söyledi.

        Kitap bağış kampanyasına katıldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Yılmaz, "Okumak hayattır. Cezaevinde bulunan mahkum, tutuklu ve hükümlülerin rehabilite sürecinde okuması, önemli bir rehabilitasyon aracıdır. Kampanyada emeği geçen Kültür ve Turizm Bakanlığına, Başsavcılığımıza ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

        Yılmaz, daha sonra standa ilk kitap bağışını gerçekleştirdi.

        Programa Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Nahit Köseoğlu, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdür Yardımcısı Asiye Karababa, Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Muhammet Sarı, Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Cihan ile adliye ve cezaevi personeli katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler