Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlkadım Belediyesi tarafından yapılan Mahalle Kreş ve Kültür Evi, açıldı.

        Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kadıköy Mahallesi'ndeki açılışta yaptığı konuşmaya, İsrail'in el-Ehli Baptist Hastanesine yönelik saldırısını lanetleyerek başladı.

        Demirtaş, kreş ve kültür evlerinin 5'incisini açtıklarını belirterek, burada hem çocuklara hem de annelere hizmet verdiklerini söyledi.

        Çocukların kişiliklerinin oluşmasında 4-6 yaş arasının önemli yeri bulunduğunu vurgulayan Demirtaş, şunları kaydetti:

        "Topluma katkı sağlama, bilgilerini genişleterek kişilik ve kimlik kazandırma bakımından çocuklara katkı vereceğimizi düşünerek bu uygulamayı başlattık. Dar gelirli ailelerin imkanları sınırlı. Kreşlerimizde annelere dikiş, nakış ve farklı kurslar da veriyoruz. Anneler, çocuklarıyla aynı kültür evinde olabilecek. Burada hem çocuğumuzun gelişmesi hem de aile büyüklerinin kişisel becerilerini geliştirmesi için çaba içerisindeyim Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu program bundan sonra diğer mahallelerde de devam edecek."

        Demirtaş, konuşmanın ardından açılışı yapılan kreş ve kültür evini gezdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler