Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un Bafra ilçesinde Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) toplantısı düzenlendi.

        Bafra Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri katılarak çiftçilere hibe programları hakkında bilgi verdi.

        Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş, burada yaptığı konuşmada, KKYDP kapsamında Tarımsal Ekonomik Yatırımlar ve Ekonomik Altyapı Yatırımları hibeleri için 16. etap başvuruları başladığının anlatarak, "KKYDP hibe programı, kırsal alanda ekonomik ve sosyal gelişmeyi sağlamak, tarımsal üretimi ve verimliliği artırmak, kırsal altyapıyı güçlendirmek ve istihdam olanaklarını geliştirmek amacıyla hayata geçirilmiştir. Program kapsamında, çiftçilere ve kırsal alanda faaliyet gösteren diğer yatırımcılara çeşitli hibe destekleri sunulmaktadır." dedi.


        Güreş, çiftçilerin il ve ilçe tarım ve orman müdürlüklerinden başvuru konuları hakkında bilgi alabileceği ve başvuruların 9 Nisan'a kadar online ortamda yapılabileceğini aktardı.


        Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ise toplantının çok verimli geçtiğini, destekleme programına uymanın tüm çiftçilere katkı sağlayacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler