Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Selen Görgüzel'den derin yırtmaçlı dans!- Magazin haberleri
        1

        2014 yılında hayatlarını birleştiren Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel, geçtiğimiz mart ayında yollarını ayırmıştı. Haklarında uzun süredir ayrılık dedikoduları çıkan çift, Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşanmıştı.

        2

        Son dönemde eski eşiyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla bir mekanda eğlendi.

        3

        Görgüzel, “Benden selam söyleyin bütün aşklarıma” şarkısında dans etti. Oyuncu, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

        4

        ÖPÜŞMEK İÇİN İZİN ALMIŞTI

        Selen Görgüzel, "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" adlı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı ile öpüşmüştü. Sahne öncesinde Kangı, Selen Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan'dan izin almıştı.

        Görgüzel, oyun sonrası ise "Hamdi Alkan'a senaryoyu gösterdiniz mi?" sorusuna, "Hiç göstermedim. Hamdi Bey’e işimi, kararlarımı çok sormam. Sadece paylaşırım." yanıtını vermişti.

        5

        "EVLİLİĞİMİN BİTİŞ NEDENİ BU SAHNE DEĞİLDİ!"

        Basın mensuplarının, "Boşanma sebebinizin tiyatro oyununda partneriniz ile öpüşmeniz olarak yorumlandı." ifadelerinin ardından açıklama yapan ünlü isim, "Bakın arkadaşlar; ben bunu sosyal medyamdan da defalarca açıkladım. Kesinlikle bunun benim tiyatro sahnem ile hiçbir alakası yoktur, zaten beyefendi (Hamdi Alkan), beni bu sahnelere ve ezberime bir hoca olarak çalıştırmıştı. Hatta benim rol arkadaşım kendisine, 'Böyle bir sahneden rahatsız olur musunuz? İstiyorsanız bu sahneyi atabiliriz.' dedi. O da, 'Olur mu öyle şey? Sonuçta ben de tiyatrocuyum, bu bir sanat. Böyle bir şeyi sormamış olun.' dedi. Bu da benim bu konu ile ilgili son açıklamam olsun. Çünkü gerçekten hiçbir alakası yok. Evliliğimin bitiş nedeni ne işim ne de bu sahneydi... Evlilik bu. Başlar, biter... Sağlıklı olalım, gerisi hallolur. Çocuklar da üzüldü ama farkındalar hepsi. Mutluluk için atılmış her şeyi mantıklı karşıladılar." demişti.

        6

        "HAMDİ BENİ SİLMİŞ"

        Hamdi Alkan ile boşanmanın ardından hiç konuşmadıklarını söyleyen Selen Görgüzel, "Hamdi beni Instagram’dan silmiş ve engellemiş. Ben gayet medeni şekilde ayrıldığımızı düşünüyordum ama galiba öyle olmadı." açıklamasını yapmıştı.

        7

        "AYNI ÇATI ALTINDA BİR ERKEKLE YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

        Selen Görgüzel, muhabirlerin, "Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna da şu yanıtı vermişti:

        8

        "Şu anda aşka ihtiyaç duymuyorum ama bu işler kader, kısmet... Hayat bize ne getirir, bilemeyiz. Yalnızlığa biraz alıştım gibi ama tekrar aşık olmak istemiyorum. Hayatı paylaşacağım bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Evlilik düşünmüyorum çünkü... Aynı çatı altına bir erkek ile tekrar girmek istemiyorum."

        9

        "ÖMÜR BOYU DOSTUZ"

        Mahkeme sonrası Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından, "9 yıl beraber ağlayıp, beraber güldük... Aynı havayı soluduk. Çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik. Bugün karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız... Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkürler Hamdi Alkan... Başarı ve mutluluk daima seninle olsun..." açıklamasını yapmıştı.

        Hamdi Alkan da bu sözleri sayfasına taşımıştı.

        10

        ROMA'DA EVLENDİLER

        Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel, İtalya'nın başkenti Roma'da nikah masasına oturmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ