Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Selin İmer-Mustafa Ceceli çifti: Şu an çocuk düşünmüyoruz - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Kansersiz Yaşam Derneği'nin alışveriş etkinliğine ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer ile birlikte katıldı. Çift, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        2

        Mustafa Ceceli, "Kansersiz Yaşam Derneği 10.sunu düzenliyor. Artık geleneksel diyebiliriz. Ben de derneğin yönetim kurulu üyesiyim. Her sene katılıyoruz. Tek amaç çocuklarımıza umut olabilmek. Ben buradaki tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Burada aynı zamanda dostlarla karşılaşıyoruz. Uzun zamandır görüşemediğimiz insanlarla sohbet ediyoruz. Hayranlarıma da çok teşekkür ediyorum her sene gelip bu organizasyonda gönüllü çalışıyorlar" şeklinde konuştu.

        3

        Selin İmer, "Alışveriş yapacağım. Hatta Aslıhan'ın stantından başlayacağım. Seneye biz de bir stant açabiliriz" şeklinde konuştu.

        4

        Ceceli, yeni albümü ile ilgili soruları, "Sadece sosyal medyada değil, tüm mecralarda, radyolarda, televizyonlarda, bu haftaki geridönüşlerde listenin hep üzerini gördük. Bundan dolayı çok muyluyuz. Bütün dinleyicilerimize teşekkür ediyoruz. Şubat 2020'de yeni bir albüm çıkarmayı düşünüyoruz, inşallah yetiştireceğiz" şeklinde yanıtladı.

        5

        Selin İmer, eşi için, "Mustafa şarkılarında olduğu gibi çok romantik" ifadelerini kullandı.

        6

        İkili, çocukla ilgili sorulara ise, "Hazırı var elimizde, şu an düşünmüyoruz. Fabrika çıkışlı olarak var bir tane, hazır büyümüşü var. Yetişmesine konsantre olmanın daha doğru olacağını düşünüyoruz. Hani bazı çocuklar sorarlar ya 'Kardeşim olacak mı?' diye. Arın bugüne kadar hiç sormadı. Bence tek çocuk olmaktan mutlu, keyfi yerinde görünüyor" yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ