Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu ilk kez yan yana: Utangaç aşıklar! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Yiğit Marcus Aral'dan ayrılan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, önceki gün yeni bir aşka yelken açtığı sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile Bebek’te görüntülendi. Sürpriz bir ilişkiye başlayan ikili, ilk kez objektiflere yansıdı.

        2

        UTANGAÇ AŞIKLAR!

        El ele Bebek sokaklarında dolaşan çift, muhabirlerin kendilerini görüntülediklerini fark edince gerildi. Bunun üzerine birbirlerinin elini bırakan Şahin ile Kazancıoğlu, kısa süre konuştuktan sonra bir mekana yöneldi.

        3

        İkili, gazetecilerin, "Hayırlı olsun." sözlerine, "Teşekkürler." yanıtını verdikten sonra hızla oradan ayrıldı.

        10

        Ayrıca ünlü isim, yeğeniyle verdiği pozları Instagram hesabından yayınlamayı da ihmal etmemişti. Eva Mira ile objektif karşısına geçen Şevval Şahin, duygusal bir mesaj kaleme almıştı.

        11

        "TEYZEN SONSUZA KADAR ARKANDA"

        Şahin, gönderilerine şu notu düşmüştü:

        Teyzesinin küçük meleği... Minik kuzum Eva Mira, sana olan sevgim tarif edilemez. Sadece kelimenin tam anlamıyla şimdiye kadarki en şirin bebek olman değil, her zaman çok neşeli, eğlenceli ve rahat olman özel bir şey. Umarım hayatın boyunca etrafına ışık saçarsın. Teyzen sonsuza kadar arkanda... Yeterince büyüdüğünde sana bu gönderiyi göstereceğim... Neden bu kadar duygusalım bunu yazarken? Kalbim dolmuş...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ