Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şevval Sam: Mesafe olmazsa rekor kırarım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şevval Sam, geçtiğimiz gün Cihangir'de görüntülendi. Yaz mevsimine yetiştirmeyi planladığı karavanının süsleme ve boya işlerini yapan Sam, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        Yakında Karadeniz albümü çıkaracağını ve bu nedenle heyecanlı olduğunu söyleyen Şevval Sam, albüm çalışmaları nedeniyle henüz tatile çıkamadığını belirtti.

        2

        Sam, "Bayram hediyesi olarak dinleyicilerle dört şarkı paylaştık dijital olarak yayınlandı. Albümde herhalde 12 şarkı olacak... Tekrar Karadeniz albümü yapmakla ilgili talep geldi, biz de yapmaya karar verdik. Hala en çok dinlenen şarkılar Karadeniz bölgesinden olan söylediğim şarkılar olduğu için bunu düşündük" diye konuştu.

        3

        "İNSANLAR ÇOK SIKILDI"

        Sahneleri özlediğini ve yasakların bitmesi halinde Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde konser vermek istediğini belirten Şevval Sam, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

        Müzisyenlerin epey canı sıkkın... Arada biz dizimizi yaptık ama onlar zor günler geçirdi. Umarım sahneler açılır, eski günlere döneriz. Hep birlikte halay çekip, horon tepemeyeceğiz ama Harbiye tabii çok özel bir yer. Açılırsa özel bir akşam yapmak isterim, yani mesafe olmasa rekor kırabilir. İnsanlar çok özlediler ve haklı olarak sıkıldılar.