Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şeyma Subaşı hamile mi? - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık 4 aydır birlikte olduğu sevgilisi Mohammed Alsaloussi (36) ile evlilik kararı aldıklarını duyuran Şeyma Subaşı'nın (30) hamile olduğu konuşuluyor.

        2

        Instagram hesabını aktif kullanan ve sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan Subaşı'nın son fotoğrafları söylentileri alevlendirdi.

        Acun Ilıcalı ile evliliğinden Melisa adında bir kızı olan Subaşı'nın yayınladığı bu fotoğrafta karnının belirginleştiği görüldü. Bu detay Subaşı'nın takipçilerinin dikkatinden de kaçmadı.

        3

        AİLESİYLE TANIŞTIRDI

        Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'yi geçtiğimiz haftalarda anne ve babasıyla tanıştırmış, ardından da tatile gitmişti. Daha sonra Alsaloussi'nin ailesini ziyaret etmek için soluğu Dubai'de alan Subaşı, sevgilisi ile evlilik hazırlıklarına başladıklarını duyurmuştu.

        4

        "HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"

        Subaşı, "4 aydır birlikteyiz. Çok güzel gidiyor, bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında" şeklinde konuşmuştu.

        5

        115 BİN TL NAFAKA KESİLECEK

        Şeyma Subaşı, 2017'de evlendiği Acun Ilıcalı'dan bir yıl sonra boşanmıştı. Subaşı'na 115 bin TL yoksulluk, Melisa'ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olmak üzere her ay 125 bin TL ödeniyor. O dönem yapılan protokole göre, Subaşı, nikah masasına oturduğunda 115 bin TL'lik nafakayı alamayacak.

        6

        'ANNELER GÜNÜ' JESTİ

        Nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftten Alsaloussi, Subaşı'na Anneler Günü hediyesi olarak da lüks bir araç satın almıştı. Sevgilisinin sürprizi karşısında heyecan dolu anlar yaşayan Şeyma Subaşı, "Anneler Günü'n kutlu olsun Şeyma! Arabam şimdi geldi" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "MELİSA İSTEMESEYDİ BU YOLA GİRMEZDİM"

        Evlilik kararıyla ilgili kızının görüşlerini de anlatan Subaşı, "Melisa ile abi-kardeş gibiler. Eğer Melisa sevmeseydi, istemeseydi ya da Melisa'dan öyle bir enerji almasaydım asla bu yola girmezdim" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ