Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Müzik SHINee'nin yıldızı Jonghyun neden öldü? Kim Jonghyun kimdir?

        Güney Koreli ünlü grup SHINee’nin yıldızı Jonghyun, Seul yakınlarında yer alan evinde ölü bulundu.

        Gangnam emniyet görevlilerince yapılan açıklamaya göre, Jonghyun’un kız kardeşi, intiharı engellemek için polise ihbarda bulunmuş.

        K-pop grubu SHINee’nin yıldızı Kim Jong-hyun ya da bilinen adıyla Jonghyun, yapılan ilk açıklamalara göre evinde intihar etmiş olarak bulundu. Jonghyun, henüz 27 yaşındaydı ve ülkesinde bir hayli geniş hayran kitlesine sahipti.

        Yerel basında, kız kardeşine ölmeden önce mesaj gönderdiği belirtildi. Jonghyun’un, kardeşine yolladığı mesajda, "Çok zor oldu. Lütfen gitmeme izin ver. Herkese zor zamanlardan geçtiğimi anlat. Bu benim son vedam." sözleri yer alıyordu.

        Gangnam polis güçlerine göre, 18 Aralık 2017’de saat 21.42’de, Jonghyun’un kız kardeşi yetkilileri arayıp uyardı.

        Jonghyun’un hayranlarının cephesinde hüzün dolu bir atmosfer hakim. Ünlü yıldızın hayranları kelimenin tam anlamıyla yasta ve sosyal medyada üzgün mesajlarını paylaşıyorlar.

        İşte Jonghyun’un bazı Türk hayranlarının paylaşımları…

        SHINee GRUBU HAKKINDA

        Jonghyun’un grubu SHINee, 2017 Nisan’da beşinci albümlerini çıkarmış ve yeni albüm turuna çıkmıştı.

        SHINee, 2008 yılında kurulan Güney Koreli bir erkek K-pop grubu. Korece ve Japonca albümler çıkaran SHINee, ülkesini kasıp kavuran bir şöhrete sahip. SHINee, sahne şovları ve danslarıyla ilgi gördüğü kadar moda ikonu olarak da kabul ediliyor. Boğazlı spor ayakkabıları, dar kot pantolonları, renkli kazaklarıyla bir akım yaratmayı başardı.

        KIM JONG-HYUN (JONGHYUN) HAKKINDA

        Jonghyun, grubun yıldızıydı, vokalistiydi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Jonghyun, 8 Nisan 1990 yılında Seul’de doğmuştu. Jonghyun’un müzik dışında, bir de kitabı yer alıyor. Kendi şarkılarının hikayelerini anlattığı kitabın adı Skeleton Flower.

        https://www.instagram.com/p/Bc2ISKNnFNT/?tagged=jonghyun
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ