Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, yapımı tamamlanan Siirt Atatürk Anadolu Lisesini ziyaret etti.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kızılkaya, beraberinde AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ile Kooperatif Mahallesi'ndeki 20 derslikli okulu ziyaret etti, öğrencilerle bir araya geldi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Kızılkaya, öğretmen ve öğrencilerin modern bir eğitim yuvasına kavuştuğunu belirtti.

        Eğitimde verimlilik ve kalite açısından fiziki olanakların önemine dikkati çeken Kızılkaya, her zaman birinci öncelikleri olan eğitimde kaliteyi daha da artırmayı hedeflediklerini aktardı.

        Kızılkaya, "Yeni ve modern lisemizin yeni binasında eğitim ve öğretime başlandı. 20 derslikli ve 501 öğrenci kapasiteli, spor ve konferans salonu da bulunan okulumuz, 8 bin 227 metrekarelik alanda 89 milyon 750 bin liraya inşa edilmiştir. Ülkemize, ilimize ve eğitim camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler