Siirt tükürük bezi tümörü ameliyatı yapıldı
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, tükürük bezi tümörü ameliyatı gerçekleştirildi.
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, tükürük bezi tümörü ameliyatı gerçekleştirildi.
Hastaneden yapılan açıklamaya göre, sol yüz bölgesinde şişlik ve şiddetli ağrı şikayetiyle hastaneye başvuran 57 yaşındaki Hayrettin Oğuz'un yapılan tetkiklerinde, kulak önü (parotis) tükürük bezinde kitle tespit edildi.
Kulak Burun Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahi Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yasin Gökçınar tarafından hastanın ameliyatı yapıldı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Gökçınar, operasyonun yüksek risk taşıdığını belirtti.
Gökçınar, şunları kaydetti:
"Parotis cerrahileri yüz siniriyle yakın ilişkisi nedeniyle büyük dikkat ve deneyim gerektirir. Hastamızda da yüz siniri korunarak kitle tamamen çıkarıldı. Ameliyat sorunsuz tamamlandı."
Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Oğuz, doktor ve ekibine teşekkür etti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.