Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sinan Akçıl: Demesinler bir aşk daha yarım kaldı
        1

        Şarkıcı Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı 9 ay önce dünyaevine girmişti. Çiftin rüya gibi başlayan evliliği 6 Eylül'de tek celsede sona ermişti.

        2

        Barışmanın ilk sinyalleri geçtiğimiz haftalarda Akçıl ve Kıratlı'nın aynı dakikalarda sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla gelmişti.

        3

        Sinan Akçıl, "24.09.2019 milad" paylaşımını yaparken, Burcu Kıratlı da elinde çiçeklerle çekildiği karesini Instagram hesabından paylaşmıştı.

        4

        Ünlü şarkıcı daha sonra, "Bazı büyük sevdalar hiç bir sözle anlatılmaz. Ne desek az ne desem eksik kalır. Hayattaki en değerli varlık Burcu benim için.Sonuna kadar bu aşkın arkasındayım. "açıklamasını yaparak eski eşiyle barıştıklarını duyurmuştu.

        5

        Sinan Akçıl bugün de sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaparak barışacaklarını önceden hissettiğini ifade etti:

        6

        "Demesinler bir aşk daha yarım kaldı, demesinler sonu bu hep aynı, hadi dön gel ama dön gel 'Sussun' artık ne olur kötü şeyler söyleyenler, sussun hepsi ne olur söylesinler güzel şeyler."

        Akçıl yeni şarkısının bu sözlerinin altına, "Yaşayacaklarını önceden hissetmek ve yazmak bu olsa gerek, iyi haftalar hepinize mesajlara teşekkürler" notunu düştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ