Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sinem Uslu: 'Korkmayayım diye bana oğlumu göstermediler'- Magazin haberleri
        1

        Sinem Uslu'nun öne çıkan açıklamalarından satırbaşları:

        2

        Tanıştıktan 5 gün sonra ‘evlenelim’ dedik. Bizi Onur Büyüktopçu tanıştırdı. Mustafa ile film yapacakmış beni de çağırdı. ‘Sen de gel güzel olur belki film yaparız falan’ dedi.

        3

        Sonra Ayla’nın fikir aşamasında çektikleri bir teaser vardı onu gösterdi. Çok duygulandım ağladım. Mustafa benimle de çok konuşmuyor ama ben bir etkileşim hissediyorum, inanılmaz bir şekilde. Öyle olunca da ben kendimi biraz geri çektim, Mustafa’ya bakmamaya başladım. Oradan çıktık, Onur, ‘sizin aranızda bir şey olabilir mi?’ dedi.

        4

        Mustafa’da en çok etkilendiğim şey tutkusu oldu. Onun sözüne çok güvenirim.

        5

        Biz hep diyorduk ki ‘Allah nasip ederse iki üç sene gezelim ondan sonra da ikiz olsun. Ben bir kerede iki çocuğa birden sahip olayım. Zaten yaşım 34’ ondan sonra ‘tüp bebek yapalım’ dedik.

        6

        Mustafa doğdu, onu kucağıma vermediler çok küçük olduğu için hemen makineye götürdüler. Kemal’i zaten hiç görmedim, çok küçük doğmuş görünce korkmayayım diye… Uzaktan bile göstermediler...

        7

        Biz küçüğü Kemal’de problem var sanıyorduk aslında Mustafa’da sorun çıktı. Küçük sıkıştığı için savaşmaktan güçlenmiş. Ciğerleri falan açılmış Mustafa ise üç hafta daha kalacaktı ana karnında bir anda doğunca solunuma bağlandı. ‘Ben çocuklarımı ne zaman göreceğim’ diye sordum. ‘Şu anda yoğun bakımda belki akşam görebilirsiniz’ dediler. O kadar kötü hissettim ki kendimi.

        8

        Sadece bir kere Kemal’i aldım o da çok ufaktı. ‘Tutabilecek misiniz?’ diye sordular ‘tutacağım, annesiyim ben onu her şekilde herkesten iyi korurum’ dedim. Aldım kucağıma bacakları parmağım kadardı, o kadar küçüktü ki ben ona karnımda da hep ‘aslanım’ diyordum güç alsın diye.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ