Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orman Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Salih Çetiner, beraberindeki heyetle birlikte Sinop Bölge Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu.

        Orman Genel Müdür Yardımcısı Çetiner’e ziyaret sırasında Silvikültür Dairesi Başkanı Mehmet Rıdvan Çörtü, Silvikültür Planları Şube Müdürü İsmail Hakkı Bari ile Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü Mühendisi Adem Sinan Hınış eşlik etti. Heyet, Sinop Bölge Müdürü Rıdvan Kalelioğlu’nu makamında ziyaret etti.

        Ziyarette, Bölge Müdürlüğü tarafından 2025 yılı içerisinde gerçekleştirilen ormancılık faaliyetleri değerlendirilirken, 2026 yılına yönelik planlanan çalışmalar ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda, yürütülen projeler ve sahadaki uygulamalar hakkında bilgi verildi.

        Ziyaretin ardından Genel Müdür Yardımcısı Çetiner ve beraberindeki heyet, Sinop, Gerze, Boyabat ve Durağan Orman İşletme Müdürlüklerini ziyaret ederek çalışma ekipleriyle bir araya geldi. Sahada yürütülen uygulamaları yerinde inceleyen Çetiner, personele çalışmalarında başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler