Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak), (DHA) İSTANBUL'dan Kurban Bayramı için memleketi Şırnak'a gelen Mehmet Değer (53), Silopi'deki Habur Sınır Kapısı'nda başlayarak, 50 kilometre uzaklıktaki Cizre ilçesine 6 saatte koştu.

        İstanbul'da veteriner kliniğinde çalışan Ramazan Değer, Kurban Bayramı dolayısıyla memleketi Şırnak'a geldi. 5 yıl önce yaşamını yitiren babası Mehmet Değer'in kendisine spor yapmasını söylemesi üzerine daha önce İstanbul'dan Şırnak'a kadar bisikletle gelen Değer, şimdi de Silopi ile Cizre ilçeleri arasında koşu yaptı. Habur Sınır Kapısı'nda saat 06.00'da koşuya başlayan Ramazan Değer, saat 12.00'de Cizre ilçesine ulaştı. Alkışlarla karışlanan Değer'e, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halit Yürük tarafından plaket verildi. Koşunun ardından açıklama yapan Ramazan Değer, yeni hedefinin bisikletle hacca gitmek olduğunu söyledi.DHA-Genel Türkiye-Şırnak / Silopi Mehmet Selim YALÇIN

        2020-08-02 13:36:56

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler