Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Başkanlarla 10 Bin Adım Kaza değil cinayet! SONDAKİKA Lüks ciple dehşet saçtı! İki kişiyi hayattan kopardı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kaza, 30 Aralık akşamı meydana geldi. Üniversite öğrencisi Sadık Mert Mermer, 06 SV 0636 plakalı lüks ciple, kafenin önünde otomobiline binmek üzere olan elektrik ve elektronik mühendisi Tevfik Gözüm (43) ile vale Ünsal İ.'ye çarptı.

        DHA'nın haberine göre Gözüm, çarpmanın etkisiyle kaldırıma fırlarken, vale Ünsal İ. ise yaklaşık 100 metre cipin altında sürüklendi.

        Tutuklanan Sadık Mert Mermer
        Tutuklanan Sadık Mert Mermer

        3 OTOMOBİLE ÇARPARAK DURABİLDİ

        Mermer'in kullandığı cip 3 otomobile çarparak durdu Gözüm ve Ünsal İ. olay yerinde hayatını kaybetti. Güvenlik kamerasına yansıyan kaza sonrası gözaltına alınan sürücü Sadık Mert Mermer, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Hayatını kaybeden elektrik ve elektronik mühendisi Tevfik Gözüm
        Hayatını kaybeden elektrik ve elektronik mühendisi Tevfik Gözüm

        Üniversite öğrencisi Sadık Mert Mermer'in, 2,37 promil alkollü olduğu belirtildi. Mermer'in 2 yıl önce de alkollü araç kullandığı için sürücü belgesine el konulduğu ve 1 ay 20 gün hapis cezası aldığı ortaya çıktı. Mermer'in, yine alkollü araç kullanırken başka bir trafik kazasına karıştığı bildirildi. Ehliyetinin geri verilmesinin ardından Mermer'in yine alkollü araç kullanırken trafik polislerine yakalandığı ve tekrar ehliyetine el konulduğu, kaza sırasında da ehliyetinin olmadığı ifade edildi.

        ÖLÜM HABERİNİ ALINCA CANINA KIYMAK İSTEDİ

        Bu arada, Azerbaycan uyruklu vale Ünsal İ.'nin 7 aylık evli olduğu, kısa bir süre önce çalışma izni aldığı, ailesinin Gürcistan'da yaşadığı kaydedildi. Ünsal İ.'nin annesinin, ölüm haberini alınca intihar girişiminde bulunduğu bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ