AKM'de son durum! Havadan görüntülendi
İstanbul'un simgelerinden olan Beyoğlu Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında sona yaklaşıldı. Çalışmalar koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm hızıyla sürerken, inşaatın son hali de görüntülendi. AKM'nin havadan çekilen görüntülerinde dış cephesinin cam bölme ile kaplandığı görüldü
ABONE OLİstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Taksim Meydanı'nın hemen yanı başında yer alan Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar koronavirüs tedbirlerine uyularak tüm hızıyla sürüyor. İnşaatında sona doğru yaklaşılan AKM’nin havadan çekilen görüntülerinde ise dış cephesinin cam bölme ile kaplandığı görüldü.
Read more!
Yıkılan AKM'nin mimarı olan Hayati Tabanlıoğlu'nun oğlu mimar Murat Tabanlıoğlu imzasını taşıyan yeni Atatürk Kültür Merkezi'ndeki işçilerin hummalı çalışması devam ediyor.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ