Dayak yiyen hırsızlık şüphelisi şikayetçi oldu
İstanbul Kağıthane'de bir hırsız, çalmaya çalıştığı motosikletin sahibi tarafından darp edildi. Olay kameraya yansırken şüpheli, motosiklet sahibi ve arkadaşından şikayetçi oldu
ABONE OLKağıthane'de yılbaşı gecesi park halindeki motosikleti çalmaya çalışan şüpheli, motosiklet sahibi ve arkadaşı tarafından suçüstü yakalandı.
DHA'nın haberine göre hırsızlık şüphelisi tekme ve yumrukla darp edilirken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli, darp edildiği motosiklet sahibi ve arkadaşından şikayetçi oldu.
Olay, 1 Ocak sabahı saat 05.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Efe A. (22) ve arkadaşı Efe B. (21) yılbaşı eğlencesi için ofiste bir araya geldi. İlerleyen saatlerde bir şüpheli ofis önünde park halinde bulunan motosikletin yanına geldi. Cebinden anahtarı çıkaran şüpheli motosikleti çalıştırmak istedi. Efe A. ve Efe B. bu sırada ofisteki güvenlik kamerasından motosikletin yanına bir kişinin yaklaştığını fark etti. Hemen dışarı çıkan iki arkadaştan Efe A. şüpheliye yumruk attı. Yere düşen şüpheli Efe A. ve Efe B. tarafından tekme ve yumruklarla darp edildi. Yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.