Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika... Ekonomi yazarı Güngör Uras yaşamını yitirdi

        Milliyet Gazetesi ekonomi yazarı Güngör Uras tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

        Güngör Uras, çarşamba günü Bebek Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'na defnedilecek.

        CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN'DAN TAZİYE MESAJI

        Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Uras'ın değerli bir ekonomi hocası olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Uras'a, Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Finansal okur yazarlığa ve ülkemizin ekonomik önceliklerine her vesileyle ve sade bir dille dikkat çeken kıymetli bir insanı kaybettik. Mekanı cennet olsun."

        "ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞERDİ"

        Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Twitter hesabından açıklama yayınlayan Albayrak, "Çok kıymetli Güngör Uras Beyefendi’nin vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Hane halkına ekonomiyi “Ayşe teyze ekonomisi” ile basit ve anlaşılır şekilde anlatan Güngör Bey, ülkemiz için önemli bir değerdi. Cenabı Allah’tan kendisine rahmet, değerli ailesine sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        ALTUN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

        Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, hayatını kaybeden gazeteci Güngör Uras ile ilgili bir taziye mesajı yayımladı.

        Altun sosyal medya hesabından yapığı açıklamada ''Prof.Dr. Güngör Uras’ın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarının başı sağolsun. Sanayiye, tarıma, üretime, tasarrufa vurgu yapan, planlı ekonominin ve büyümenin önemine her daim dikkat çeken bir isimdi. Mekanı cennet olsun...'' ifadelerini kullandı.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ