Elazığ ve Malatya'da esnaf ve çiftçinin kredi borcuna 1 yıl erteleme
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak Elazığ'da açıklama yapıyor. Bakan Albayrak, Halkbank ve Ziraat Bankası'nın esnaf ve çiftçilerin kredi borçlarını 1 yıl ertelediğini açıkladı ve 50 bin liraya kadar da 5 yıl vadeli, faizsiz finansman desteği verileceğini açıkladı.
ABONE OLHazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Elazığ'da açıklama yaptı. Bakan Albayrak açıklamasında deprem bölgesindeki çiftçi ve esnafın kredi borçlarının ertelendiği ve faizsiz yeni finansman sağlanacağı bilgisini verdi.
Read more!
- Bakanlık olarak ilk günden itibaren çok önemli adımlar attık. İş dünyasından, esnaflarımızdan taleplerini birinci ağızdan dinledik.
- Özellikle bugün Elazığ özelinde bu yıkımın ekonomiye etkisi tarafında bir dakika kaybetmeden kararlar aldık.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ