Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika Fenerbahçe haberleri: Ozan Tufan'ın transferini duyurdular - FB Haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun ortasında kiralık olarak gittiği Watford'dan geri dönen ve daha sonra Mesut Özil'le birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın yeni takımı belli oldu.

        2

        Jorge Jesus'un yeni sezonda kadroda düşünmediği 27 yaşındaki oyuncunun yeni adresini İngilizler duyurdu.

        3

        İngiliz basınından The Athletic'in haberine göre Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekini Hull City'e transfer oldu.

        4

        Anlaşmanın tam yapısı bilinmiyor; ancak transfere yakın kaynaklar, nominal bir başlangıç ücreti olacağını ve performansa dayalı olarak bu ücretin artabileceği belirtti.

        5

        Sözleşme ise iki ya da üç yıllık olacak. Geçen sezon İngiltere Premier Ligi'nden düşen Watford'da kiralık geçiren Ozan Tufan, bu hafta sonunda Hull City'deki yeni takım arkadaşlarına katılacak.

        6

        Ozan Tufan, Watford'da yarım sezon boyunca sadece 9 maça çıkabildi. Sezon ortasında Fenerbahçe'ye geri dönen Ozan, sadece 6 maçta forma giyebildi ve daha sonra Mesut Özil'le birlikte İsmail Kartal tarafından süresiz olarak kadrı dışı bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ