Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Başkan transferi resmen açıkladı... Bild'den bomba transfer iddiası! - Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        TOLİSSO BOMBASI

        Teknik direktör Jorge Jesus önderliğinde transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, bir dünya yıldızına gözünü dikti.

        2

        Bild'in haberine göre, sarı-lacivertliler, Bayern Münih'ten ayrılan Corentin Tolisso'yu kadrosuna katmak istiyor.

        3

        Fenerbahçe'nin bu transferdeki en büyük rakibinin Tolisso'nun eski takımı Lyon olduğu belirtildi.

        7

        Geçen sezonu Flamengo'da kiralık geçiren orta saha oyunucusu için son kararı Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Tayland ve Avustralya kampları sonrası verecek.

        8

        Haberde Manchester United'ın Andreas Pereira için 8 milyon euro bonservis bedeli istediğine yer verildi.

        9

        PORTEKİZLİ SPORTİF DİREKTÖR

        Portekizli gazeteci Pedro Sepulveda'nın haberine göre, sarı lacivertliler sportif direktörlük görevi için 46 yaşındaki Mario Branco ile anlaşmaya vardı.

        10

        Haberde Branco'nun yönetim ile Jesus arasında köprü görevi göreceğine yer verildi. Son olarak Portekiz ekibi Famalicao'da görev yapan 46 yaşındaki futbol adamı, Hajduk Split ve PAOK gibi önemli takımlarda da çalıştı.

        11

        BAŞKAN AÇIKLADI

        Jorge Jesus'un imzasının ardınan transfer çalışmalarına yönelen Fenerbahçe orta sahaya takviye için Portekiz Ligi ekiplerinden Santa Clara'da forma giyen Lincoln Henrique'yi kadrosuna katmak istiyor.

        12

        Portekiz ekibinin Türk başkanı İsmail Uzun, sarı-lacivertli takımın Brezilyalı oyuncuya olan ilgisini Portekiz'in O Jogo gazetesine değerlendirdi.

        13

        Fenerbahçe'nin kontratı 2023 yazında bitecek Lincoln için yaptığı sonraki satıştan pay da içeren teklifin Santa Clara açısından mükemmel olduğunu belirten Uzun, bu teklifi yönetim kurulu olarak masaya yatıracaklarını ve Fenerbahçe'ye gün içerisinde cevap vereceklerini söyledi.

        14

        JESUS'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

        Portekizli teknik adam, ülkesinin A Bola gazetesine yaptığı açıklamada, yeni projelerde her zaman en yüksek beklentilere sahip olduklarını belirterek, "Bizi çok seven bir ülkeye gidiyoruz. Bu, projeyi kabul etmemizde belirleyici bir faktör oldu." dedi.

        15

        Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını aktaran 67 yaşındaki Jesus, transferlerle ilgili soru üzerine, "Mümkün olsaydı Portekiz'den bazı futbolcuları almak isterdim ancak finansal fair-play nedeniyle kulübün imkanları kısıtlı. Seçim yapmaya çalışacağız, fazla zamanımız yok. Başlangıçta işleri mümkün olduğunca çabuk organize etmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

        16

        Şampiyon olma fikriyle yola çıktığını kaydeden deneyimli çalıştırıcı, "Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük ve en çok şampiyon olan kulübü. Bu takımı seçtim çünkü şampiyonluklar kazanacak bir kulüp. Ayrıca Şampiyonlar Ligi elemelerine katılacak ve bu da beni cezbetti." diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ