Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Marcao'dan 20 milyon Euro! Mario Balotelli gelecek mi? - Son dakika Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        OKAN BURUK İMZAYI ATIYOR

        Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Okan Buruk için geri sayım başladı. Buruk, Torrent ile yolların ayrılmasının ardından imzayı da atacak.

        2

        48 yaşındaki çalıştırıcı bu akşam İstanbul'a gelecek. İlk açıklamanın yarınki divan kurulu toplantısında yapılması bekleniyor. Anlaşma ise 2 yıllık olacak.

        3

        BALOTELLİ GELİYOR

        Galatasaray için Balotelli iddialarının ardı arkası kesilmiyor...

        4

        İtalyan basınına yansıyan haberlere göre; Sarı-Kırmızılılar’ın bu transferi bitirmek için Adana Demirspor'la anlaşmasına gerek yok.

        5

        Çünkü, Adana ekibiyle Balotelli arasında yapılan anlaşmada 5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi var ve Galatasaray bu bedeli öderse İtalyan golcüyü kadrosuna katacak. Okan Buruk'un imzasının ardından transfer netleşecek.

        6

        MARCAO'DAN 20 MİLYON EURO BEKLENİYOR

        Özellikle Avrupa maçlarındaki performansıyla dikkat çeken ve UEFA Avrupa Ligi’nde yılın on birine en yüksek puanla giren Marcao birçok Avrupa devinin radarına takıldı.

        7

        26 yaşındaki defans oyuncusunun sol ayaklı, teknik ve hamleli oluşu da kulüplerin iştahını kabarttı. İlk resmi teklif ise İspanya’dan geldi.

        8

        Sevilla Kulübü, Marcao için kapıyı 12 milyon Euro'dan açtı. Menajerler vasıtasıyla sarı kırmızılılara iletilen teklif ise düşünülmeden "teşekkür edilerek" reddedildi.

        9

        Cimbom cephesinde beklentinin ise en az 20 milyon Euro olduğu vurgulandı. İspanyol ekibinin teklifini güncelleyerek önümüzdeki hafta tekrar Galatasaray yönetimi ile masaya oturacağı öğrenildi.

        10

        İtalya'dan da talipleri olan Marcao'nun da Sevilla'nın teklifine sıcak baktığı ve kulüplerin anlaşmasını beklediği ifade edildi.

        11

        LUIS'TAN GALATASARAY SÖZLERİ

        Geçen sezonu Getafe'den geçiren ancak kiralık sözleşmesi bittikten sonra Benfica'ya geri dönen Florentino Luis, Galatasaray’a gidecek misin sorusuna şöyle cevap verdi:

        12

        "Şu an her şey çok açık. Bana bağlı olmayan faktörler var. Şu anda bildiğim tek şey sezon öncesi kampına çağrıldığım. Burada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Gelecekte de neler olacağını göreceğiz."

        13

        DENAYER DÖNÜYOR

        Galatasaray daha önce iki defa kiraladığı Jason Denayer’i bu sefer kalıcı olarak renklerine katacak.

        14

        Lyon ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki defans oyuncusu ile Cenk Ergün bir görüşme gerçekleştirmişti. Belçikalı stoper bonservisi elinde olduğu için imza parasıyla birlikte 2,3 milyon Euro talep etti. Bu rakamın aşağı çekilmesi için pazarlıklar sürüyor.

        15

        KEREM'E İLGİ VAR

        Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt, yaptığı açıklamada; "Kerem zihniyet açısından inanılmaz bir çocuk. Her zaman gelişmek istiyor. Bir gün Premier Lig'de oynayacak ama bugün doğru zaman mı bilemiyorum. En iyi takımlarda forma giyeceğine eminim. Kerem’e birçok takımdan ilgi var" ifadelerini kullandı.

        16

        ABDÜLKERİM KAPIŞMASI

        Transferin 1 numaralı gündemi olan Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı için Süper Lig’in devleri sıraya girmiş durumda.

        17

        Beşiktaş, 2 milyon euro artı oyuncu takası teklifinde bulundu. Galatasaray'ın da teklifi takas artı 3 milyon euro oldu. Fenerbahçe'nin ise teklifi iki kulübün biraz gerisinde. Konyaspor takasa pek sıcak bakmıyor.

        18

        Kulübün istediği rakam ise 5 milyon euro. Konyaspor, bu rakamın aşağısına Abdülkerim'i satmak istemiyor. Takas konusu devreye girerse rakamın 4 milyon euro seviyelerinde olması bekleniyor. Takas için önerilecek futbolcuların isimleri de Konyaspor'un kararı için çok önemli.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ