Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi! Çocukluk arkadaşı vahşice öldürdü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Arnavutköy'de çocukluk arkadaşı İsa Şahinduran’ı 22 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı yakalandı. Yakalanan zanlı Öztürk Y., arkadaşını, annesine küfür ettiği için öldürdüğünü iddia etti.

        Korkunç olay, dün gece sabaha karşı Arnavutköy Avşar Sokak'ta meydana geldi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, İsa Şahinduran (25) isimli genç, çocukluk arkadaşı Öztürk Y. ile birlikte aracın içerisinde otururken aralarında bir nedenle tartışmaya başladı.

        Tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Kavganın büyümesi üzerine Şahinduran, arkadaşı Öztürk Y. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Arkadaşını bıçakla ağır yaralayan Öztürk Y. olay yerinden kaçtı. Vücudunun çeşitli yerlerinden 22 bıçak darbesi alan Şahinduran, otomobilinden çıkarak yardım istedi. Ancak kanlar içinde kalan Şahinduran, kısa bir süre sonra hayatını kaybetti

        KATİL YAKALANDI

        Olayın ardından kayıplara karışan Öztürk Y.’nin yakalanması için Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalarda şüpheli Öztürk Y. Yakalandı. Baldırında ve parmağında kesici yara izi olan şüpheli arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifade veren şüpheli, arkadaşının annesi hakkında olumsuz şeyler anlattığını ve küfür ettiğini iddia eden Öztürk Y., cinayeti bu yüzden işlediğini belirtti. Soruşturmanın ardından şüpheli adliyeye gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ