Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi! Kayıp Afgan genç, 'dedikodu' cinayetine kurban gitmiş

        Konya'da bir firmada tarla sulama işlerinde çalışan ve hakkında kayıp ihbarı bulunan Afganistan uyruklu Aziz Samadi'nin (23), vatandaşı İhsan Nazari (23) tarafından 'dedikodu' nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

        Zafer Samancı'nın haberine göre olay, 3 Eylül Perşembi günü akşam saatlerinde Konya-Adana karayolu üzerinde bulunan Karatay ilçesine bağlı Şatır Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgede faaliyet gösteren bir şirkete ait arazideki su kuyusunda, sulama biriminde çalışan 23 yaşındaki Afganistan uyruklu Aziz Samadi'nin cesedi bulundu. Olay yerine gelen Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet büro ekipleri cesedin su kuyusundan çıkarılmasından sonra Samadinin defalarca bıçaklanarak öldürüldüğü ardından su kuyusuna atıldığı tespit etti.

        POLİS HUSUMET OLDUĞUNU TESPİT ETTİ

        Cinayet büro ekipleri yaptıkları kısa süreli araştırmada, Samadi'nin daha önce aynı şirkette çalışan ancak daha sonra işten çıkartılan vatandaşı İhsan Nazari ile aralarında husumet bulunduğunu tespit etti. Nazari'nin aynı şirkette çalışmaya devam eden kardeşi 19 yaşındaki Akif Nazariyi soruya alan polis cinayeti iki kardeşin planladığı bilgisine ulaştı. 23 yaşındaki İhsan Nazari'nin de Çumra ilçesinde bulunduğunu belirleyen polis, ilçeye gitti. Polisleri görünce kaçmaya başlayan Nazari ile polis arasında kovalamaca yaşandı. İhsan Nazari yaşanan kovalamaca sonucu girdiği evinde yakalanarak gözaltına alındı.

        'HERKES DEDİKODUMUZU YAPIYORDU'

        İhsan Nazari cinayeti itiraf ettiği polis sorusunda, "Aziz Samadi çevresine benimle ile cinsel ilişkiye girdiğini anlatmış. Aramızda bu yüzden defalarca tartışma çıktı. Herkes dedikodumuzu yapıyordu. Dedikodular iyice artmıştı. Olay günü şirkette çalışmaya devam eden kardeşimi arayarak Aziz Samadi'ni sulamaya hangi saatte gideceğini öğrendim. O saatte tarlada beklemeye başladım. Motosikletle gelen Aziz Samadi'nin başına taşla vurup yere düşürdüm. Daha sonra defalarca bıçakladım. Cesedi kimse bulmasın diye toprak yol altındaki su kuyusuna attım. Kanlı toprağı da tarladan temizledim" dedi.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kardeşlerden İhsan Nazari çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Akif Nazari adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ