Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberleri: 60 kişi gözaltında! İcra müdürlüklerinde ihale operasyonu! - İhale çetesi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'İhaleye Fesat Karıştırma' suçu ile ilgili, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, icra müdürlüklerinde düzenlenen ihalelere fesat karıştıranlara yönelik çalışma başlattı.

        BASKI VE TEHDİTLE VAZGEÇİRME SUÇU

        DHA'da yer alan habere göre yapılan çalışmalarda icra müdürlüklerinde taşınmaz satış ihalelerine katılmak isteyenleri baskı, cebir ve tehdit yoluyla vazgeçiren, anlaşmalı kişilerin şartları ve fiyatları belirlemesini sağlayan 60 şüpheli tespit edildi.

        HAKSIZ KAZANÇ ELDE ETTİLER

        Şüphelilerin ihaleleri anlaştıkları kişilerin kazanmasını sağlayarak, devleti zarara uğrattıkları ve haksız kazanç elde ettiği belirlendi.

        60 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

        Fiziki ve teknik takip çalışmalarının ardından bu sabah İstanbul, Kırklareli, Samsun, Erzincan ve Diyarbakır illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda, 60 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ