Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SON DAKİKA | Konya'da korkutan deprem! Çevre illerden hissedildi... AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 31 Ocak 2022

        Son dakika deprem haberleri... Konya, öğle saatlerinde deprem ile sallandı. Edinilen bilgiye göre, saatler 12.30'u gösterdiğinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya depremi ile ilgili AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından açıklamalar da peş peşe geldi. Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre, 4.1 büyüklüğündeki deprem, Konya'nın Meram ilçesinde meydana geldi. Deprem, 5 km derinlikte gerçekleşti...

        SON DAKİKA | KONYA'DA DEPREM! AFAD DUYURDU...

        Kandilli Rasathanesi'nin ardından AFAD da son dakika notu paylaştı. AFAD, depremin büyüklüğünü 4.2 olarak paylaşırken yerin 6.99 km altında olduğunu duyurdu.

        REKLAM

        ÇEVRE İLLERDEN HİSSEDİLDİ

        Deprem, Meram ilçesi başta olmak üzere Konya'nın birçok yerinden hissedildi. Bunun yanı sıra, Aksaray, Burdur, Karaman gibi çevre illerde de kısa süreli bir panik yaşandı.

         Yer bilimci Prof. Dr. Okan Tüysüz'den önemli açıklama! 4.7'lik Elazığ depremi ne anlatıyor?
        Yer bilimci Prof. Dr. Okan Tüysüz'den önemli açıklama! 4.7'lik Elazığ depremi ne anlatıyor? Haberi Görüntüle

        "HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK SÖZ KONUSU DEĞİL"

        Zafer Samancı'nın edindiği bilgiye göre, depreme ilişkin Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

        Başkan Altay paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

        "HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN"

        Kızılören mahallemizde meydana gelen, şehir merkezi ile çevre yerleşim yerlerinde de hissedilen bir deprem yaşadık. Herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil; çok şükür. Hepimize geçmiş olsun. Allah beterinden muhafaza etsin.

        SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ