Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberleri: Müzisyen Onur Şener'in katil zanlılarının görüntüleri ortaya çıktı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Ankara'da bir barda istek parçası tartışması sonrası darp edilerek öldürülen müzisyen Onur Şener'in katil zanlıları Semih Soyalp ve Ali Gündüz'ün 15 yıl önce saz ve gitar çalarak müzik yaptığı ortaya çıktı.

         İstek şarkı cinayeti! Müzisyen hayatını kaybetti
        İstek şarkı cinayeti! Müzisyen hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

        Ankara'da bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı farklı tarzda söyleyen müzisyen Onur Şener ile mekanda tartıştı. Eğlence mekanına iki kadın arkadaşlarıyla gelen kamu kuruluşlarında çalışan iş müfettişi İlker Karakaş, meslektaşı Ali Gündüz, savunma sanayi alanında elektrik mühendisi olan Semih Soyalp, Onur Şener'i mekandan çıktıktan sonra darp edip, kırdıkları şişelerle yaraladı. 1 kız çocuğu babası olan Onur Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

        Şüpheliler sorgularının ardından "kasten öldürme" suçundan tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Zanlılardan Ali Gündüz ile Semih Soyalp polisteki ifadelerinde, cinayeti İlker Karakaş'ın işlediğini söyledi. Üç zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

         İstek şarkı vahşetine hukuki bakış
        İstek şarkı vahşetine hukuki bakış Haberi Görüntüle

        VİDEOLARI ORTAYA ÇIKTI

        Onur Şener'i öldüren katil zanlıları elektrik mühendisi Semih Soyalp ve iş müfettişi Ali Gündüz'ün Youtube'ta 15 yıl önce paylaştıkları video ortaya çıktı. Videoda iki katil zanlısı, arkadaşlarıyla birlikte saz ve gitar çalarak müzik yaptığı görüldü.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Ahmet Küçük
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ