Tartıştığı kişilerin üstüne Pitbull köpeğini salan kişiye 3 yıl hapis istemi
Son dakika haberine göre İstanbul Beyoğlu'nda, Pitbullunu ağızlıksız gezdirdiği için uyarılması üzerine tartıştığı kişilerin üzerine salarak yaralanmalarına neden olduğu iddiasıyla tutuklanan Orhan Yıldırım hakkında iki kişiye karşı 'Silahla yaralama' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
ABONE OLSon dakika haberler... İstanbul Beyoğlu'nda, 15 Şubat'ta saat 13.00 sıralarında Tophane Hacımimi Mahallesi Karabaş Mektebi Sokak'ta insanın kanını donduran bir olay meydana geldi.
Read more!
DHA'da yer alan habere göre sokak esnafı, Pitbull ırkı köpeğini ağızlıksız gezdiren sahibini, tehlikeli olduğu gerekçesiyle uyardı, bu nedenle esnaf ile köpeğin sahibi arasında tartışma çıktı. Şüpheli Orhan Yıldırım, köpeğinin tasmasını gevşeterek Muzaffer Akçayır'ın üzerine saldı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ