Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Sele kapılan kızını kurtarıp ağaca sarılarak yardım bekledi!
        1

        Sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa'nın Süleymaniye Mahallesinde deprem nedeniyle çadırda kalan Suriye uyruklu Mustafa Casım, çarşamba günü eşi Döne ve 12 yaşındaki kızı Bahar'ın akıntıya kapıldığını görünce suya atladı.

        2

        DHA'nın haberine göre Casım, eşi komşuları tarafından kurtarıldı, kendisi de çocuğunu kurtarıp bir süre suda sürüklendikten sonra bir ağaca sarılarak yardım bekledi.

        3

        Yaklaşık yarım saat bekledikten sonra iş makinesi ile kurtarılar Casım, o anları anlattı:

        "Eşim ve kızım akıntıya kapılınca peşlerinden koştum. Komşularım eşimi ben de kızımı kurtardım ama sürüklendim. Bir ağaca sarılarak kurtarılmayı bekledim. İş makinesi gelip bize ip attı. Halat ile çekildiğimiz sırada kızım elimden kaydı. O sırada ben dengemi kaybedip bayılmıştım. Gözümü açtığımda kendimi hastanede buldum. Çok şükür olsun hepimiz son anda kurtulduk." 

        10
        11
        ÖNERİLEN VİDEO

        Bir Dünya Lezzet - 18 Ekim 2026 (Bir Dünya Lezzet Berlin'de)

        Bir Dünya Lezzet bu hafta Almanya'nın kalbindeki zengin ve çok kültürlü şehri Berlin'de. Sahrap Soysal, Berlin'de sizler için rengarenk bir yolculuğa çıkıyor. Tarihi dokusu, eşsiz şehir kültürüyle lezzet yolculuğuna bir yenisini daha ekliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ