Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den SON DAKİKA transfer haberleri: Bir Koreli transferi daha! Sang-bin Jung... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        FENERBAHÇE'YE BİR KORELİ DAHA

        Savunmada Kim Min-Jae'den memnun olan Fenerbahçe, gözünü Kore pazarına çevirdi. Ülke basınında çıkan haberlere göre; Kanarya, Güney Kore ekibi Bluewings'in 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Sang-bin Jung için transfer görüşmelerini sürdürüyor.

        2

        Genç futbolcu, Kore Ligi'nde 24 maçta, 6 gol, 2 asistle oynuyor. Genç futbolcunun peşinde bazı İngiliz kulüplerinin de bulunduğu aktarıldı.

        3

        İsmail Kartal'ın da Güney Koreli futbolcuyu izlediği ve onay verdiği belirtildi. Ayrıca Jung'un vatandaşı Kim'den de bilgiler aldığı aktarıldı.

        4

        YENİ GOLCÜ KİM OLACAK?

        Yeni bir golcü arayan Fenerbahçe, Pesic için Karagümrük'le görüşmelerini sürdürüyor...

        5

        Sarı-lacivertlilerin, Tisserand'ı sezon sonuna kadar kiralamayı teklif ettiği ve 2 milyon Euro da bonservis ücreti önerdiği iddia edildi. Taraflar arasında pazarlığın devam ettiği ifade ediliyor.

        6

        Fenerbahçe'de gündemdeki diğer isim Tiquinho Soares.... Yunan basını Fenerbahçe'nin Olympiakos'un forveti Tiquinho ile ilgilendiği öne sürdü.

        10

        26 yaşındaki oyuncuyla anlaşan Fenerbahçe, Reims ile de masaya oturdu.

        11

        İki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği belirtildi.

        12

        MURİÇ'TE RAKİP MALLORCA

        Lazio'da forma giyen ve Fenebahçe ile yeniden adı geçen Vedat Muriç için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İspanya La Liga ekiplerinden Mallorca'nın Kosovalı golcüyü kiralamaya yakın olduğu aktarıldı.

        13

        Corriero dello Sport'a göre ise; Muriç için Mallorca'nun opsiyonunun 8 milyon euro olacağı yer aldı. Haberde, Muriç'nin ve ailesinin transfer için Fenerbahçe'ye geri dönmek istediği belirtildi.

        14

        Haberde; Muriç'nin Fenerbahçe'den Lazio'ya ikna edici bir teklif yapmasını beklediği ancak bu durumun gerçekleşmesinin zor olduğu kaydedildi. Lazio'nun, cuma gününe kadar oyuncuya süre verdiği, daha iyi bir tellif gelmemesi durumunda Mallorca'ya cevap verilmek zorunda olduğu aktarıldı.

        15

        SZALAI BOMBASI

        İngiltere'de transferin bitmesine kısa bir süre kala flaş bir iddia ortaya atıldı. El değiştiren ve büyük yatırımlar yapması beklenen Newcastle United, Sevilla'nın stoperi Diego Carlos'u transfer etmek istemişti. Ancak Sevilla'dan transfere onay gelmedi.

        16

        İngiliz basınına göre; Newcastle, rotayı Fenerbahçeli Attila Szalai'ye çevirdi. Siyah-beyazlı kulübün Fenerbahçe'ye 20 milyon euro bonservis bedeli teklif edeceği belirtildi.

        17

        31 Ocak'ta İngiltere'de transfer penceresi kapanacak. Kısa süre içerisinde transferle ilgili gelişmeler yaşanması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ